לא יודעת מה הוא רוצה ממני, סטוץ או משהו רציני?

פלונית אלמונית בת 19 | כתבה את השאלה ב-06/11/17 בשעה 15:14

היי לכולם,
הכרתי מישהו ממש חמוד במועדון. בעיקרון אני לא כל כך זורמת עם כאלה שמתחילים איתי במועדון אבל איתו כן זרמתי, היה בו משהו מיוחד כזה ששבה אותי מהרגע הראשון. כשדיברנו הוא כל הזמן דיבר על התפקיד הצבאי שלו וכמה שהוא לא רואה בית ושאל אותי אם זה לא מפחיד אותי ואני אמרתי שלא, זה באמת לא הפחיד אותי.
בקיצור יום למחרת יצאנו לדייט היה כיף ומאז המשכנו לדבר כל עוד הוא יכול ואז התחלתי לראות משהו ממש שונה, מדבר על ידידות שלו, על האקסיות שלו, כאילו אני ידידה שלו ולא כאילו הוא רוצה לבנות איתי משהו. הוא אדם שלא אוהב לפתוח נושאים כאלה ולדבר בכלל על רגשות הוא יותר בקטע של לזרום על דברים ונראה מה יהיה ואני מבינה אותו, הוא יוצא כל 21 יום הבית והוא בתפקיד קשוח ביותר. אבל אז זה התחיל להפריע לי אמרתי לו מה אני רוצה והוא אמר שהוא לא מחפש קשר רציני. לא דיברנו שבועיים ופתאום חזרנו לדבר. עכשיו זה קצת יותר אינטנסיבי נפגשים יותר כבר באתי אליו הביתה אבל אני לא יודעת מה לעשות. באיזה קטע הוא רוצה אותי? מפחדת לפתוח את זה שוב. כשנפגשנו ניסיתי לדבר על זה. ניסית להבין מה הוא רוצה ממני, אמרתי לו שהוא משגע אותי ואני לא יודעת מה לעשות איתו. גם עשיתי לו סצנת קנאה (למרות שאני לא אוהת את זה) דיברתי עם מישהו שרוצה אותי בטלפון שהייתי אצלו בבית כדי לראות איך הוא יגיב (אותו מישהו צלצל אליי בפוקס ועניתי לו כשהוא לא היה בחדר) והוא לא אמר כלום. לא שאל אותי מי זה, שום דבר.. רק דיבר בטונים גבוהים ושאל אותי שאלות אבל זה לא נראה לי קשור לזה שדיברתי בטלפון לא יודעת מה לעשות אשמח למלא עצות גם מבנים שלא אוהבים מחוייבות או הגדרות. מפחדת שזה רק סטוץ כזה או להעביר את הזמן. גם לא יודעת אם הוא מתחיל עם בנות אחרות כי הוא אחד כזה שמפלרטט..

לאזור אומץ ולשאול אותו מה הוא רוצה?

כן

לא