חברים מבלים עם האקס, להצטרף לקבוצה?

בלה בת 21 | כתבה את השאלה ב-01/11/17 בשעה 22:11

שלום חברים, הייתי מעוניינת לשאול שאלה שמפריעה לי מאוד בימים האחרונים.

אני והאקס שלי היינו ביחד 5 שנים וב5 שנים האלה היינו מסתובבים עם אותם אנשים , הייתה לנו קבוצה בווצאפ שהיינו קובעים בה מפגשים , האנשים שהיו בקבוצה הזאתי היו ברובם אנשים שהאקס שלי הביא לקבוצה וחלק שאני הבאתי , למשל החבר הכי טוב שלי בקבוצה הזאתי , ועוד בחור שהתחלתי לצאת איתו עכשיו אני גם הבאתי אותו במקור לקבוצה הזאתי .. לאחר שאני והאקס שלי נפרדנו לא יכולתי לסבול את המחשבה של להשאר איתו באותה קבוצה , כאב לי לראות אותו כותב שם דברים או לחשוב עליו אז יצאתי מהקבוצה .. ועכשיו ממש קשה לי כשהם נפגשים בלעדי , אני מרגישה כאילו החליפו אותי , האקס שלי הביא לשם בחורה אחרת , והחבר הכי טוב שלי עדיין הולך למפגשים וגם הבחור שהתחלתי לצאת איתו וזה ממש מכאיב לי לחשוב על זה שהם מבלים בלעדי כי אני ממש אהבתי ללכת למפגשים האלה פעם .. ועכשיו אני לא יכולה בגלל האקס :( גם רוב האנשים בקבוצה יותר קרובים אליו בהרבה מאשר אלי.. ואני לא יודעת מה לעשות :( לנסות להצטרף לקבוצה בכל זאת ? למרות שזה יהיה ממש קשה כי האקס שלי שם וגם עם הבחורה החדשה שהוא הוסיף ורוב האנשים בקבוצה יותר קרובים אליו בהרבה.. או פשוט לנסות להתגבר על זה? למרות שממש אהבתי ללכת לפגישות האלה בעבר וזה ממש מכאיב לי שאני לא יכולה ללכת לשם..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"