איך להתנהג ולאן להמשיך עם הידיעה שנבגדתי לפני שנים?

לנטיקס בן 52 | כתב את השאלה ב-23/10/17 בשעה 16:49

כשהיינו זוג צעיר אשתי בגדה בי חד פעמית עם ידיד נשוי משותף בלי ידיעתי כמובן, כשלא הייתי בסביבה. נודע לי על זה ממנה כשכבר לא יכלה להסתיר בגלל המועקה הפנימית שלה והתנצלה אחרי 5 שנים. כמובן שרתחתי . המחשבה הראשונה היתה לנקום בעוצמה, אבל העדפתי בסופו של דבר לשמור על האהבה שלנו ועל מסגרת המשפחתית שהתרחבה בינתיים. את הידיד ההוא לא ראיתי עוד כמובן ולא יצרנו קשר באופן הדדי. אני ואשתי ממשיכים לחיות באושר עד היום. אבל אצלי המועקה עדיין לא עוזבת (עם עליות וירידות במשך עשרות שנים) אבל זה לא פוגע בתיפקוד שלי. לאחרונה מצאתי את הפרטים של הבוגד באינטרנט ואני יודע את פרטי הקשר שלו. מה אני יכול לעשות עם זה?
מרגיש שאני חייב לצאת ממעגל המועקה והרצון לנקם איכשהו. אף אחד לא יודע עדיין מכלום. אני לא משתף במחשבות שלי את אשתי או אחרים כמובן.

עדכון מלנטיקס, שואל השאלה 2017-10-24 07:33:29

תודה לעונים, העצות והבעות הדעה עוזרות. כמה דגשים: היינו נשואים כבר כמה שנים כשזה ננודע לי ממנה, וכבר עם ילד. היא גם האשימה את עצמה בעניין, ולא אותו. אני בעיקר נפגע מהבגידה שלו באמון שלי. העניין הזה נמצא אצלי בזיכרון, אבל אני לא סובל ממנו ביום יום. רק מדי פעם זה מציף. אני לא רוצה בכלל להיפרד ובסך הכל מטריד אותי שלא נקמתי בו בכלל.כאילו העלמתי עין. ידוע לי שאם הייתי מגיב זה היה דופק אותי בסופו של דבר.
שמור עדכון

מה עלי לעשות ?

כלום. העדפת להחליק את זה אז זה המחיר.

לנקום בו אישית בדרך כלשהי.

ליצור איתו קשר אנונימי או גלוי ולהתעמת.

לשלוח את אשתי לדבר איתו על זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"