רוצה להתחתן איתו אבל הוא רוצה בינתיים רק לגור ביחד. איך לגרום לו להציע?

חתולה בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/10/17 בשעה 21:26

היי אני בת 23,יש לי בן זוג אנחנו בקשר כבר 7 חודשים והוא נראה לי מאוד רציני ונראה לי מתאים לבניית משפחה ביחד הרבה פעמים אני שואלת אותו על ילדים עם הוא רוצה או חושב הוא אומר לי שאני עוד ילדה ולא מוכנה עדיין לחיי נישואים משותפים ובטח שלא לילדים ואני ממש כן מוכנה לילדים וזוגיות אני יודעת לבשל אני אוהבת לפנק את הגבר שלי אני הרבה נותנת מי עצמי ועדיין זה לא מספיק בשביל לתת לו לעשות את הצעד הזה הוא רוצה שנגור ביחד אחרי שאני יסיים את הלימודים שלי ואני אומרת לו כן למרות שאני יודעת שאני לא יגור איתו עד שהוא לא יציע לי נישואים כי אחרת אני יעבור לגור איתו ואז הוא לא יחשוב על זה בכלל כי הכול גם ככה טוב אז למה להציע נישואים כי תמיד מתי שנוח לנו אנחנו מפסיקים לחשוב קדימה בגלל זה אני רוצה מחויבות לקשר ולא להיות בין שתי עולמות. התצעות על איך לגרום לו לעשות את הצעד הקשה הזה יתקבלו בברכה:)

להציע נישואים אחרי יותר מי חצי שנה של זוגיות

כן

לא

יש עוד זמן.