לא הולך לי בזוגיות. מה אני עושה לא נכון?

מתוסכל בן 20 | כתב את השאלה ב-23/10/17 בשעה 12:15

היי אני בן 20 ואני חייל.
הסיפור שלי די מסובך. דתי לשעבר יצאתי לפני בערך 4 שנים
היה לי קטע ארוך (שנתיים כמעט) שהייתי רווק לאחר מספר מערכות יחסים כושלות. לאחרונה חזרתי לצאת עם בנות למטרות זוגיות. הבחורה הראשונה היה נראה בדייטים הראשונים שסבבה אבל הרגשתיבפנים שזה לא זה ובדייט רביעי בערך דיברנו על זה והגענו למסקנה הדדית שזה פשוט לא זה. נפרדנו כידידים ואני עדיין ממש סבבה איתה כידידה. אחר כך הייתה עוד אחת שיצאתי איתה והיה נראה שיותר הכיוון שלי. והיה נראה שגם ממש זורם בדייט ראשון היה סבבה בדייט השני אחרי שכבר כמה ידידות שראו התכתבויות ביננו אמרו לי שהיא שיא הבקטע שלי אז החלטתי ללכת על זה בלי לחשוש כמו פעמים קודמות שהייתי סגור וזה למעשה לפי דעתי מה שגרם לזה שהיחסים לא ילכו. אז נפתחתי אליה סיפרתי לה עליי וניסתי שתדבר גם על עצמה אבל היה נראה שהיא לא מוכנה להיפתח עדייח אז לא לחצתי וניסתי למצוא כל מיני נושאים לדבר עליהם. דאגתי שיהיה מצחיק ושהיא תהנה. השקעתי שילמתי אני הכל והיה נראה שהיא ממש בעניין. שמחתי כי שכחתי כבר את ההרגשה שמישהי באמת מרגישה אליך משהו ומעוניינת בך. אחרי הדייט נפגשנו עם כמה חברים משותפים וליוותי אותה לדירה שלה והלכתי חזרה לחברים שלי. אחרי זה דיברנו בווצאפ ואחרי קצת שהתכתבנו היא אמרה שהיא התביישה להגיד לי פנים אל פנים שהיא פשוט לא מרגישה אליי מה שמרגיש אליה. תאמת שדי נפגעתי. אמרתי לה שהכל בסדר וזה טוב שסיפרה לי אבל בפנים קצת כעסתי. כעסתי שהיא כאילו העמידה פנים שממש בקטע ועכשיו חתכה. נתנה לי להיפתח אליה ובסוף נתנה ברקס רציני. כל הידידות שלי שדיברו איתי על זה אמרתי להן שהכל בסדר והמשכתי הלאה וזה כן נכון פשוט ההרגשה הזאת שלרוב החברים שלי היו מערכות יחסים רציניית ורק אני לא. אני ממש משתדל להשקיע. אני כבר בשלב הטסטים של הרשיון ואז אני בכיף אבוא עם רכב לקחת את הבחורה מהבית והכל אבל מפחד שכאילו בנות ינצלו אותי רק בגלל הרכב כי הנה בלי רכב לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית.
חשוב לציין שאני יצאתי עד עכשיו בעיקר עם דתיות. ומרגיש שזה פשוט לא בשבילי. ואולי אם אצא עם חילוניות שרוב הפעמים עם פחות תסביכים אז אולי כן ילך. אז פליז תגידו לי מה אני עושה לא נכון. למה לא הולך לי עם מערכות יחסים. מישהו/י שמכיר/ה את זה על עצמו/ה