היא יודעת שאני אוהב אותה ובכל פעם מתנהגת בצורה אחרת, מה לעשות?

סימי בן 18 | כתב את השאלה ב-23/10/17 בשעה 11:30

אהלן
אני "סימי"
טוב אז יש לי ידידה שאני אוהב אותה(היא יודעת את זה) והבעיה היא שהיא מדברת איתי אני לא יודע מה יש לה כאילו פעם אחת היא פתוחה איתי ומדברת איתי ואומרת לי שהיא אוהבת אותי ולפעמים זה נראה שהיא לא רוצה לדבר איתי בכלל וזה משגע אותי פעם אחת היא רצתה לנתק איתי קשר בגלל שהיה לה רגש אלי והיא לא רצה שזה יהיה סתם ולא ויתרתי וניסיתי לישון לא נרדמתי רק בכיתי והיא גם ואנחנו אמורים להיפגש ועכשיו לא דיברנו כמה ימים כי לא רציתי כי זה פוגע בי שמדי פעם היא מדברת איתי כאילו היא לא בעיניין .
אין לי מושג מה לעשות!!!
ותודה מראש לעוזרים

לדבר איתה על זה?

כן

לא