לא מצליחה להשתלב בבית ספר החדש, חרדה חברתית, איך מתמודדים?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-19/10/17 בשעה 18:56

הצטרפתי השנה לבית ספר חדש, מסגרת נורא שונה מהמסגרת הקודמת שלי.
עברו כבר חודשיים כמעט מאז תחילת הלימודים, ואני לא מצליחה להשתלב.
אני סגורה ורוב הזמן בפלאפון. הבנות שם לא הכי נחמדות, כשהצטרפתי אף אחת לא ניסתה לדבר איתי בכלל. אני לא מצפה שכל הזמן ידברו איתי ואני לא אצטרך לעשות מאמץ, אבל עדיין זה מתסכל. אני סובלת מחרדה חברתית קשה, ולמרות שאני מנסה לעבוד על זה, אני מקבלת רגליים קרות ונתקעת במקום. גם כשאני אומרת לעצמי שהיום אני כן אדבר עם משהיא, אני פשוט לא מסוגלת, הקול שלי רועד ואני נלחצת. ואני באמת מנסה, אבל אין לי ביטחון בכלל.
אני כן מנסה לעבוד עליו, אבל אני הולכת צעד אחד קדימה ושניים אחורה.
אני לא יכולה לבקש עזרה מאף אחד, והמשפחה שלי לא בדיוק חמה ותומכת בלשון המעטה. הייתה לי פסיכולוגית אבל הפגישות נפסקו מסיבות כאלה ואחרות ואני לא חושבת שאני אפגש שוב עם פסיכולוג/ית. אני סתם מנסה להבריז כדי לא להיות שם לבד, וזה פוגע לי בלימודים ולא בא לי לחזור לנקודת ההתחלה שהייתי בה פעם. איך באמת להצליח לדבר עם אנשים שם? ולומר "פשוט לגשת" זה לא בדיוק עוזר, כי זה הרבה יותר מסובך בשבילי גם אם אני רוצה. תודה רבה למי שמקדיש מזמנו זמן לענות ולמי שקרא :)