מי צריך לנקות את המרחבים המשותפים בבית שותפים?

שני בת 27 | כתבה את השאלה ב-19/10/17 בשעה 20:02

אני גרה בדירת שותפים.
חוץ ממני גרה בדירה בחורה אחת ובנוסף ישנו משרד המשמש את בעל הדירה בשעות הבוקר.
הדירה כוללת שלושה חדרים: שלי, של השותפה והמשרד של בעל הדירה.
מטבח.
שירותים משותפים לכולם.
חדר אמבטיה לשימוש שלי ושל השותפה.
אני מתלבטת מה לעשות משום שהשותפה שלי לא כל כך בעניין של לנקות את הבית, זה בא לידי ביטוי באשפה שנערמת בפח במטבח ובפח באמבטיה, המטבח שאף פעם לא ממנוקה בצורה יסודית. אני גרה בדירה חודש וחצי והשותפה אמנם נחמדה מאוד אך לא ניקתה את הרצפה במהלך כל התקופה שאני פה.
כמו כן השירותים משמשים אותנו וגם את בעל הדירה בשעות הבוקר בלבד.
אני עדה לתופעה שבה השירותים ממש מלוכלכים ואף אחד לא מנקה אותם. לפני שבועיים ניקיתי אותם בצורה יסודית ומאז אף אחד לא טרח לנקותם בכלל.
מה עליי לעשות? לא העלתי את הסוגיה בפני בעל הדירה ונראה לי מוזר שאף אחד לא מנקה את השירותים.
חבריי ביקרו בדירה וטענו כי היא מלוכלכת ואמרו לי כי בניקיון השירותים צריכים להשתתף כל מי שגר בה לרבות בעל הדירה שנמצא בה מידי יום מספר שעות.
אני לא יכולה לבקש ממנו לנקות, ומאידך אני לא יכולה להמשיך לחיות בלכלוך כזה.
זה ממש מפריע לי.
מה דעתכם?

מה לעשות עם ניקיון השירותים?

לבקש מהשניים שישתתפו

לבקש מהשותפה בלבד

לא לעשות דבר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "