עושה הכל בשביל אהבה, ואף פעם לא מקבל אותה. אולי אני לא יודע לאהוב?

בעיה בן 21 | כתב את השאלה ב-20/10/17 בשעה 09:37

בס"ד

יש לי בעיה רצינית שכשאני מכיר מישי , אני מפחד להראות בה יותר מדי התעניינות , אני מפחד לעשות את זה , כי בכל המקרים שהיו לי אם בחורות , כשהראתי יותר מדי עניין , זה פשוט נגמר .

אני מאד רגיש ואני מת להיות אם בחורה שתבין אותי ולא תקח אותי כמובן מאליו מה שבד"כ קורה ...

אני לא יודע איך הגעתי למצב כזה .. באמת .. אני בחור שנראה מאד טוב ובא ממשפחה מאד מבוססת .. אני סה"כ רוצה אהבה .

ואני מוצא את עצמי משנה את ההתנהגות שלי בהתאם למה שנאי מרגיש לנכון
בשביל : למצוא אהבה

כאילו אני לא משנה את עצמי כי אני מרגיש שצריך , אלא כי אני מרגיש שהשינוי הזה יביא לי מערכת יחסים , אהבה .

זה באמת מה שאני רוצה , ופעם ראשונה שאני כותב את זה בצורה כזאת , יש לי אגו מפה עד תאילנד , אבל העובדה שזה אנונימי , מאד עוזרת לי להוציא הכל בלי מסכות ..

אני מרגיש שאם בחורות אני צריך להיות קשה , אם לא , זה ייגמר .

תמיד בתקופה הזאת של החורף המזג אוויר הזה גורם לי לחשוב , ככה כל לילה אני נתקע וחושב , ובזמן האחרון הגעתי למסקנה שאולי אני טועה ?

אולי עד עכשיו לא באמת אהבתי ? אלא סתם היה לי יותר נח איתם ?

אולי אני לא יודע לאהוב ?

אולי זה חוויה רעה מאהבה ראשונה ( בגידה ) ?

אני באמת לא יודע .

אבל מה שאני יודע זה שכשיהיה לי מישהי , אני פתאום יהיה שונה , אני שם מסכה של משהו , ואז מוריד אותה כשאני מקבל את המשהו הזה

אני פשוט רוצה להיות " אני "

אבל כבר איבדתי את זה

אני מאמין שרובכם לא מבינים אותי , כמו רב האנשים , אני לא רגיל
אני שונה , אחר ..

יש לי הומור ילדותי וכו וכו

בקיצור חברה , בבקשה תנו לי עצות מה אתם חושבים ואני מבקש

תהיו ישירים , אל תפחדו לתקוף , רק ככה אני מבין .

מה אתם חושבים

חוויה רעה מאהבה ראשונה ( בגידה )

עד עכשיו לא באמת אהבתה , סתם התרגשתה

אתה כמו כולם , זה רק נדמה לך .