אחרי ניתוח אף ואני נראית פלסטית מידי. מי ירצה אותי ככה?

מאי בת 21 | כתבה את השאלה ב-18/10/17 בשעה 19:11

היי אנשים יקרים,
קיבלתי מכה חזקה באף שגרמה לבליטה מורגשת,הרגשתי חסרת בטחון בגלל הבליטה החדשה ואחרי כמה זמן של המתנה אולי זה יעבור החלטתי לעשות ניתוח אף, יש לציין שהייתי נראת מעולה לפני המכה והייתי מוחמאת ע"י גברים ונשים.
לאחר הניתוח הייתי מאוד מרוצה הבליטה הוסרה .לאחר כמה חודשיים בחורה נתנה לי בוקס בכוונה לאף ששינה לי אותו וגרמה לו להיראות מראה סולידי מידי,מראה ניתוחי.
עכשיו לא תמיד שמים לב לזה אבל ברוב הפעמים כן , ונשים שאני לא מכירה שואלות אם זה ניתוח, יש כאלה שלא חושבים גם אבל בכל זאת, האף פשוט סולד יוצא מצב שהמון בנות שואלות אותי ולפעמיים גם על השפתיים שלי שהם בכלל טבעיות! מרגישה שבוחנים אותי מכל זווית ומרגישים בנוח להטיח בי את ההשערות שלהם מי אני ומה אני, ויוצא מצב שאני בוכה כל יום כי בתכלס מי ירצה אותי? גם אני כנראה נראת פלסטית איזה גבר ירצה אישה כזאת לידו? אני ברוך ה' מוחמאת ואומרים לי שאני נראת טוב אבל עצם העובדה שהאף נראה ניתוח אני יודעת שזה מרתיע גברים ומפחדת שיפסלו אותי על זה .
מידי פעם פשוט בא לי להיעלם מהעולם ולמות.
מיותר לציין על ניתוח שני או מתקן כי זה סיוט! ואין לי באפשרות לחסוך
וחומצות לא מחזיקות זמן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"