איך להחזיר את שמחת החיים שהיתה לי פעם?

ליה בת 30 | כתבה את השאלה ב-16/10/17 בשעה 18:58

היי כולם
רציתי לשתף אותכם , אני מרגישה שאין לי שמחת חיים כמו פעם ורואים זאת עלי הרבה שואלים הכל בסדר הכל בסדר ? וגורם לי להרגיש עוד יותר רע
אומרים לי בעבודה בעיקר את עם פרצוף תחת לפעמים
האמת זה מעליב כי אני לא מרגישה ככה באה רגיל עובדת וזהו נכון לא משתגעת וצוחקת כל שניה כי לא הכי טוב לי בעבודה ואני מושכת כי אין לי בררה אני לא מרגישה שזה יוצא החוצה אבל כניראה שזה כן יוצא ולא נעים לי האמת ולא רוצה להיות ככה ״בחורה ממורמרת ״ עובר עלי עוד דברים חוץ מהעבודה יש לי ריב לא קטן עם אחי אני לא רואה את הנכדים כבר למעלה משנה ועכשיו נולד לי אחיין חדש ואין לי קשר איתו והכי קשה לי שאני גם ממסה עכשיו להכנס להריון ולא מצליחים יש לי בעיה עם זה בגלל הוסת .
אולי הכל משפיע עלי אני כבר לא יודעת
מה כדאי לי לעשות ? איך להחזיר את האושר ולא להיות כבויה
תודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"