אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

מצטערת שלקחתי חדר יחיד במקום להישאר אצל ההורים או לגור עם שותפים, מה לעשות?

קארין בת 21 | כתבה את השאלה ב-15/10/17 בשעה 16:57

אז ככה אני עוד מעט מתחילה לימודים ויחסית המכללה שאני מתחילה בה רחוקה מהבית של ההורים איזה חצי שעה לא כזה רחוק.. אבל בכל זאת התעקשתי לקחת מעונות וגם לקחתי מעונות חדר יחיד בנפרד אז אני אמורה לגור לבד בהתחלה התלהבתי מזה ועפתי על עצמי .. ועכשיו זה קצת מפחיד אותי האמת .. כי אני ככ תלויה בהורים שלי וזה כזה מוזר לי לגור לבד ואני ככ מתחרטת על ההחלטה הזאת כי גם הייתי יכולה לחסוך את הכסף שאני משלמת על הדירה כי בתכלס זה לא כזה רחוק יכולתי ללכת כל יום באוטובוס וזה פשוט אוטובוס אחד ואני שם.. נכון זה יכול להיות חוויה וכל זה פשוט מפחדת שאני לא אסתגל לכל המעבר הזה ויהיה לי קשה.. וקצת מפחידה אותי ההרגשה של הבדידות שתוכל לתקוף אותי שם ..כי אני מישיהי אוהבת להיות מוקפת עם אנשים .. ועכשיו אני לא יכולה לעבור עם שותפה כי כבר לקחתי חדר יחיד.. פשוט לא יודעת מה לעשות....

מה כדאי לי לעשות?

להתמודד עם זה ולשאר בדירה

לוותר על כל זה וללכת כל יום עם אוטובוס למכללה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"