סובל מאוד בצבא, מרגיש בדכאון, האם כדאי לנסות לצאת?

מאור בן 20 | כתב את השאלה ב-25/09/17 בשעה 15:40

אז ככה התגייסתי לפני 10 חודשים כן... צעיר. והיו לי ציפיות לתפקיד עם שעות טובות תפקיד שאהיה מרוצה ממנו ותקווה שאצליח לסיים שירות צבאי מלא.לצערי מאז שהסתיימה הטירונות והתחלתי את הסדיר אני רק סובל. אני קורא פה את כל הקשיים של חיילים פה ואני ממש מזדהה כאילו נכתב עליי. אני ממש מרגיש כמו דיכאון ממש קשה לי
ואני מודה שהסביבה פחות מבינה את זה כי כביכול הבסיס לא ממש רחוק לי מהבית ואני עושה יומיות אבל אני פשוט מרגיש שזה לא זה. אני לא מפסיק לבכות כל לילה פשוט מפחד שיגיע הבוקר... אפילו אם הייתי מפונק איך זה הגיוני ש-10 חודשים הסבל לא מתעדן אפילו לא בטיפה. אני מרגיש פשוט שבור מבפנים המשפחה שלי אומרת שאם אני אצא מהצבא זה יפגע לי בעתיד שיש בזה משהו נכון שכולם אומרים שלמעסיקים אסור שלא לקבל אנשים שלא עשו צבא אבל תכלס המעסיק יכול סתם להגיד שהוא לא קיבל את המועמד למקום עבודה בגלל שה"משרה נתפסה","אין צורך כרגע בעובדים". אף מעביד לא יגיד ישירות בגלל הצבא הוא יעשה את זה בדרך עקיפה. אני באמת לא יודע מה לעשות האם להמשיך לסבול ולרצות את הסביבה שלי או לצאת מהצבא אשמח לעזרה כנה
תודה על ההתייחסות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"