חברות שלי לא מפרגנות לי, זה מכעיס ומעליב אותי מאוד. איזה מין חברים אלו?

Sad בת 24 | כתבה את השאלה ב-17/09/17 בשעה 16:08

היי כולם
אני ממש על סף דמעות
אני מחשיבה את עצמי לחברה ממש טובה שתמיד נמצאת שם בשביל כולם , כל מי שצריכה אותי יודעת שאני תמיד אהיה בשבילה ותמיד אגיד מילה טובה , אני מפרגנת כל הזמן , לא בריב עם אף אחד , אז למה מתייחסים אליי ככה ?
לא מזמן אחותי לקחה אותי לדגמן לאיזה קמפיין שלה , ולא אמרתי לאף אחד על זה רציתי שזו תהיה הפתעה , מה שגם ממש התרגשתי כי בחיים לפני כן לא דיגמנתי לשום מקום .
ביום הצילומים העלתי תמונה ממש יפה לפייסבוק מהסט , היו אנשים שפירגנו והיו אנשים שממש התעלמו ממה שהעלתי , אנשים שאני מחשיבה אותם לחברים הכי טובים שלי !
לא שאלו מאיפה זה הגיע , לא התעניינו , לא החמיאו ולא פירגנו , פשוט התעלמו ! ואני יודעת שראו .
איזה מין חברים אלו ?
אני יודעת שאם אחת החברות האחרות היו מצטלמות לאיזה משהו ישר היו מרעיפים עליה מחמאות מפה ועד לחול. ואני ? תמיד קשה להן לפרגן לי , קשה להן להגיד מילה טובה , קשה להן להודות שאני נראית טוב ותמיד כשהן מחמיאות למישהי אחרת הן עושות את זה במופגן ובמוגזם כדי שגם אני אקנא כאילו , אני עושה שזה לא מעניין אותי אבל זה פוגע בי ואוכל אותי מבפנים ואני עצובה מאוד . מרגישה שהחברות הללו סתם חרא , ממש כואב לי אין לי חברות טובות שאני יכולה לספר להן את החששות שלי והכאב שלי כי מסתבר שמי שהחשבתי לחברות טובות הן לא כאלו בכלל.
מה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יכאב לי כל כך ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"