בחורה צחקה עלי בעבודה - החזרתי לה מספיק?

לינדן בן 28 | כתב את השאלה ב-16/09/17 בשעה 20:14

אני עובד במפעל כזה, שלמרות שאני עובד בו כבר חצי שנה ,יש מחלקות שאף פעם לא הייתי בהם, ומשמרות שפחות מכירים אותי.
הקטע הזה שהתגובות כשרואים אותי כ"עובד חדש" לעיתים מוקצנות ופוגעות יותר בגלל שאני רזה מאוד ככל הנראה.

יום אחד כשעבדתי משמרת ערב, אותה אני פחות הייתי רגיל לעבוד, באתי למלות מים בקולר ואחת חדשה יחסית שישבה בשולחן הצמוד לקולר הסתכלה עלי כנראה גם 2 העובדים שאיתה שהם סוג של מנהליםעובדים וותיקים. איך שהסתובבתי משהתמלא הכוס שלי שמעתי אותה צוחקת.
אציין שכבר יש לי המון נסיון לזהות מתי צוחקים עלי ומתי לא- בגלל שאני רזה אני רגיל שצוחקיםרוצים לצחוק עלי. כשבאתי 2 3 צעדים לשולחן שלי הסתובבתי אליה וראיתי שהיא מביטה בי. היא המשיכה להביט בי והשפלתי מבט אחרי שנייה שתיים.
כשבאתי לצאת את חדר ההפסקה והבטתי בשולחני לראות שלא שכחתי כלום, גם כן ראיתי מזווית העין שכולם נועצים בי מבטים.

נפגעתי מהאירוע קצת. בדיעבד הייתי צריך לשאול אותה מיד מה מצחיק, ואם צריך להתחיל עימות מילולי.

יום אחרי זה עבדתי במחלקה שלהם. בתחילת משמרת ראיתי שהיא מביטה בי וצוחקת קצת (הייתה עם כיסוי ראש אז בתחילה היה קשה לזהות) והצחוק נעלם כשהבטתי עליה חזרה והיא הסיטה מבט.
אחרי זה נעצתי בה מבטים ממרחק 2 מטר והיא ככל הנראה שמה לב והביטה הצידה עם חיוך קטן.

אחרי זה במכונה איפה ששמו אותי היה קטע שהיא באה לעבור לידי ואני נעצתי בה מבטים. היא הסתכלה לכיוון הליכתה ולא העזה ליצור איתי קשר עין. היה מקום צר בשבילה לעבור ואני די חסמתי את הדרך. היא ניסתה לעבור ונתקעה וממש הרגשתי בגב ובידיים שלי שהיו משולבות על הגב את כל הגוף שלה מנסה לעבור.
היא אמרה "סליחה" וזזתי קדימה. כל זה קרה מהר יחסית.

הערכת המצב היא שהיא הבינה שאני שם לב שהיא צוחקת עלי ולא אוהב את זה. השאלה- האם החזרתי לה מספיק בזה שהפרעתי לה לעבור (האמת לא ידעתי אפילו שאני מפריע אך יש מצב שזה היה נראה כאילו אני חוסם חלק מהמעבר בכוונה)?
או שצריך ממש עין תחת עין? העניין שאני לא סופר חברתי כמוהה ולא אוכל לצחוק עליה חזרה. מה שאני כן יכול לעשות זה לשבת ממש קרוב אליה כשהיא לבד בשולחן הפסקה ולנעוץ בה מבטים או לשבת מולה ולנעוץ, למלמל "שרמוטה" כשהיא עוברת במסדרון לבד.. שזה יכול גם לסכן קצת את העסקתי.

האם נקמתי?

כן, הפרעתה לה לעבור ובחנתה אותה בחזרה כפי שבחנה אותך

לא (יש לפרט איך לנקום בה)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"