אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

התנהגתי מגעיל אחרי הפרידה ורוצה להתנצל. לשלוח הודעה למרות שביקשה שאפסיק?

רון בן 21 | כתב את השאלה ב-14/09/17 בשעה 20:09

לפני 10 חודשים בערך חוויתי פרידה מאוד קשה ,היינו ביחד שנה וחצי וידידים שנה לפני. אהבה ראשונה. היה לי מאוד קשה , ובניגוד לכל העצות שנתנו לי בחודשיים של אחרי הפרידה המשכתי לשלוח לה מלא הודעות והייתי נודניק. מאיזשהו שלב התחלתי להיות פוגעני ומגעיל והיא שלחה הודעה לאמא שלי ואמרה לה להגיד לי להפסיק לשלוח לה הודעות ואכן הפסקתי(אני יודע, ילדותי) עכשיו עברו 8 חודשים בערך ואני מצטער מאוד על מה שעשיתי. מבחינת רגש כבר לא כואב לי. אני השלמתי עם הפרידה ועם כל מה שהיה והכל אבל אני לא מצליח לשחרר ממה שעשיתי. אני מרגיש שאני רוצה להגיד לה שאני מצטער על מה שאמרתי ושעשיתי את מה שעשיתי ומקווה שהיא יודעת שכל מה שהיה היה רק כי אהבתי אותה והיה לי קשה...קשה לי לחשוב שהבן אדם היחידי שאי פעם אהבתי חושב עליי דברים שליליים כאלה ואני רוצה רק שתדע מה עבר עליי...מה אתם חושבים? חשבתי לחכות עוד 5 חודשים ולשלוח לה ביומהולדת שלה את ההודעה ולאחל לה בהצלחה בחיים.כמו שאמרתי היינו גם ידידים לא רק בזוגיות.וחשוב לי לציין שהתגברתי על הרגשות הרומנטיים שהיו לי כלפיה וכל מה שאני רוצה זה לסגור את זה כמו שצריך...כי קשה לי קצת ככה.