אחותי הקטנה שולחת לאקס שלה תמונות עירום, איך להתמודד עם זה?

אחות מודאגת בת 21 | כתבה את השאלה ב-11/09/17 בשעה 09:14

הסיפור הוא כזה.. אחותי בת 20, לפני איזה 3 שנים היה לה חבר.. בן אדם זבל ונצלן שרק היא בעצם לא קולטת שהוא כזה.. במשך ה-3 שנים האלה אני לא יודעת אם היא הייתה איתו בקשר (היא תמיד אמרה שלא, ושהיא מתגעגעת אליו).
עד כה חשבתי שהם באמת לא בקשר אך ממש לפני מספר דקות היא הראתה לי משהו בפלאפון שלה ואז הלכה לכמה דקות והפלאפון נשאר אצלי.
כשהיא לא היתה לידי משהו בראש שלי אמר לי שאני חייבת לבדוק אם היא עדיין בקשר איתו ונכנסתי לוואטספ כדי לבדוק וראיתי שאתמול הם דיברו.. נכנסתי לשיחה (הייתי חייבת, בבקשה אל תשפטו, זה רק כי אכפת לי ממנה ומזה שלא ינצלו אותה) ופשוט ראיתי שהם מדברים מלא על סקס, לפי מה שאני יודעת היא בכלל בתולה ובשיחה היא אומרת לו שגמרה..
עצוב לי היה לראות שהיא אפילו שולחת לו סרטונים שלה מיניים שהיא עשתה במיוחד בשבילו.. ברגע שראיתי שהיא שלחה לו סרטון (לא נכנסתי ממש לסרטון) פשוט יצאתי מהשיחה כי לא הצלחתי כבר לעכל את זה.. היה לי קשה נפשית לקבל את זה.. והבאתי לה תפלאפון.
הדבר הזה מטריד אותי מאוד, מכיוון שאני יודעת שהסרטונים האלה במאה אחוז לא באמת מגיעים רק אליו. בעבר הוא היה צוחק עליה עם חברים וכל מיני כאלה, יש לו חברים שהם פשוט אנשים רעים ונצלנים שאוהבים לנצל בחורות, לכן אני בטוחה שהוא עושה עליה צחוקים עם חברים שלו.
אכפת לי מאחותי יותר מכל דבר אחר בעולם הזה.
גם אותי בעבר ניצלו וגם אני נפלתי פתי פעם לאחד כזה ששלחתי לו ולכן הכי חשוב לי לשמור עליה בצורה הטובה ביותר..
אחותי היא קצת חמומת מוח ולכן אני יודעת שאני לא יכולה פשוט לבוא ולדבר איתה על זה כי היא פשוט תצעק עליי על שחיטטתי לה בפלאפון ואני יודעת שהיא תמשיך להיות איתו בקשר גם אם אסביר לה על הבחור שהוא רע.
אני מנסה לחשוב על איזשהי דרך לגשת אליה ולהסביר לה כדי שהיא באמת תפסיק עם זה, כי הבנתי שהם גם נפגשים וזה לא רק דרך הוואטספ..
אני מאוד מפחדת מהתגובה שלה, ועם זאת רוצה הכי בעולם לשמור עליה.
אני מצוברחת נורא אבל חייבת להזהיר אותה ופשוט לא יודעת איך.. אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי ולתת לי עצה טובה על איך לעשות את זה, או אם יש דרך עקיפה כלשהי, או מישהו שכבר חווה דבר דומה ויכול לייעץ לי אני אשמח נורא .
תודה רבה לכל העוזרים.

מה לעשות איתה?

לעזוב אותה לנפשה, מקסימום תטעה ותלמד להבא

לעזור לה כמה שאפשר גם אם תכעס עליי

לתת לה את עצתי אך לא להתערב יותר מדי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"