אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חברה של אשתי שמה סכום מאוד קטן בחתונה, מי צודק?

עמית בן 27 | כתב את השאלה ב-06/09/17 בשעה 20:59

שלום אנשים,
התחתנתי לא מזמן, ואני ואשתי ספרנו את הכסף שקבלנו מהאורחים, ואשתי בזמן הספירה התחילה לקלל ולהתעצבן ולא הבנתי מה קרה. מסתבר שאחת החברות הקרובות שלה שמה 200 שקלים במעטפה, וכשחברה שלי באה לחתונה של חברה שלה היא שמה לה 800 שקלים (לפי מה שהבנתי עשתה חתונה יקרה). נכון לעכשיו היא לא מעוניינת לדבר איתה או לשמוע ממנה. וכיום ידוע שמנה לא עולה מתחת ל-250 (אולם סביר), אז יש פה חוסר פרופורציות.
הגישה שלי זה מה שכל אחד יכול לשלם באותו הזמן, אבל חברה שלי אומרת שזה לא צודק וגם מי ששילם לנו סכום כלשהו, נצטרך לשלם לו באותה המידה.

בני 23 ומטה, ממליץ לא לתת את דעתכם, שתגיעו לזמן של חתונה, אז יפול לכם האסימון לגבי דברים כאלה.

מי צודק במקרה הזה?

אני - תשלם את מה שמתאפשר לך

אשתי - מי ששילם סכום כלשהו, נחזיר באותה מידה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"