יש לי ממש פצעים מוגלתיים בפנים, איך אפשר לייבש את הפצעים במהירות?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-03/09/17 בשעה 12:03

זה פשוט מתסכל...
כל החופש די הקפדתי על תזונה נכונה המון מים ולא דברים שמנים והיו לי פנים חלקות אך שבוע לפני הלימודים הייתה נפילה ואכלתי הרבה שטויות שמנות. זה אולי נשמע לכם כמו בעיה של משקל אבל לא, מדובר בפצעי בגרות. התוצאה הייתה שאחרי כמה ימים משום מקום הגיעה נקודה אדומה גדולה וכואבת בפנים שכמובן עם כל הניסיון שלי ידעתי שזה יתפתח לחצקן גדול מלא מוגלה.. וכך קרה הוא דווקא יצא יום לפני הלימודים...
פשוט נמאס לי אני כבר בן 18 וכולם אומרים שאחרי גיל ההתבגרות זה יעבור וסבלתי הרבה, כל התיכון היו לי מלא פצעים כאלה, הרבה ענקיים מלאי מוגלה שזה פשוט סיוט להסתובב איתם בבית ספר.
להיות כל הזמן בכיתה ולא לצאת, לשבת בצד ולקוות שאף אחד לא ישים לב ולחכות שהיום כבר ייגמר, כדי שתוכל לחזור הביתה ולהיות לבד...
לא יודע ממה זה נובע אולי מחרדה זה מחריף, באמת שאני אובד עצות כבר.
אמנם לא הלכתי לרופא עור כי הוא בטח ייתן כדורים והאמנתי גם שבגיל מסוים זה יחלוף...
מישהו מכיר את הבעיה? זה לא אקנה רגיל אלא ממש פצעים מוגלתיים ענקיים בפנים, אם למישהו יש עצות איך ליבש פצעים כאלה מהר, אשמח מאוד.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"