ילד זר זורק אבנים בשכונה שלנו והורס רכוש. איך לגרום למשטרה לפעול?

נמאס בת 14 | כתבה את השאלה ב-31/08/17 בשעה 20:41

אני גרה בבניין עם חנייה משותפת עם עוד בניין כל יום מגיע ילד זר שיורק לשני הבניינים במעלית לחצר של שכנים הוא בועט במכוניות , המכונית של אחד השכנים נהרסה כבר לגמרי , אז הקטע הוא שהוא נראה בן 17 בערך הוא לא בסדר וראים את זה הוא מסתובב עם קורקינט של ילדים בכיתה ד השכנה מהבניין השני תפסה אותו והוא ברח והשאיר את הקורקינט שם , כשהוא לקח אותו הוא כל הזמן בא וברח ותיק קללות ( השכנה הייתה שם אם אמא שלה והבן שלה ) החנייה יש שלוש יציאות , הוא רב מכות עם הבן של השכנה !! . הוא הטריד שני ילדות הוא רץ אחריהן בכל השכונה . השוטרים באו ותפסו אותו הזמינו את אבא שלו ואבא שלו אמר שזה בסדר ככה הילד בקיצור הוא באמת כל יום והמשטרה כבר לא עושה כלום .
מה אפשר לעשות ? אני גרה בקומה ראשונה הוא יורק זורק אבנים לתוך המרפסת שלנו
נמאס לשני הבניינים כבר . הוא לא שכן שלנו והוא לא מהשכונה סתם ילד שנטפל אלינו
מה עושים ?

מה עושים

פונים שוב למשטרה

פונים להורים

לעירייה ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "