קושי במציאת זוגיות, זה בסדר? חוששת להישאר רווקה כי לבד הם לא יבואו

הילה בת 20 | כתבה את השאלה ב-26/08/17 בשעה 18:14

טוב אז ככה
קוראים לי הילה אני אוטוטו בת 21 ואני מרגישה מאוד מבולבלת מהחיים
בקשר אליי בקשר לעתיד ובקשר
גם לגברים ....אני מגיעה מרקע די דתי בית מאוד שמרני אך כלל לא שומר מצוות ,למדתי באולפנה משם המשכתי לשנתיים שירות לאומי
ואתם יודעים זה מעצב את האישיות כל הדברים עכשיו אני מרגישה שבגלל שהגעתי מהרקע הזה אין לי שום קשר בגברים זאת אומרת זה לא מרגיש לי טבעי שהם יהיו בסביבה שלי מה שיוצר אצלי את גודל הבעיה כי בתיכון לא למדתי עם בנים , וב' לא הייתה לי את חווית הגיבוש איתם בצבא מה שיוצר את זה ,הם מעולם לא היו בנוף אצלי
עכשיו מה ששמתי לב אליו בזמן האחרון הוא שאיבדתי עניין בגברים אינני כבעבר מחפשת להכיר ..זה מוזר ..
נכון מעולם לא יצאתי עם מישהו ולא היה לי שום מערכת יחסים אך תמיד היה בי עניין בהם
עכשיו משום מה נכנסתי לתקופה של חוסר עניין בגברים
זה בסדר?
חוששת להישאר רווקה כי לבד הם לא יבואו

מה לעשות

להכיר מאתרי היכרויות למה אני לא הטיפוס

לתת הזדמנות לבחורים שמתחילים. איתי

ליזום אני בעצמי קשרים עם גברים