איך מכניסים אנדרלין לחיים?

גלית בת 26 | כתבה את השאלה ב-04/01/14 בשעה 23:51

היי, אני בת 26 דתיה, הבעיה שלי שהחיים משעממים אותי, עבודה ביתה וככה כל יום, נרשמתי למכון כושר יש תקופה שאני מקפידה ואז שוב זה נמאס לי ומשעמם אותי, אין לי חברות לצאת איתן הן כולן נשואות, אני לא בעלת ביטחון עצמי, בעבודה אני אין לי אפשרות להכיר חברות חדשות וגם לא במכון כושר, אני לא יודעת איך להתחבר ולזרום, זה רק היי שלום מה נשמע ובזה מסתיים. אני לא נראת טוב לגילי, אני שמנה, השמנתי בחודש האחרון מאוד, משום מה אכלתי הרבה בכוח ולכן העלתי עוד, נסתי כל סוגי דיאטות, דיאטה רצח, דיאטה בריאה, דיאטה עם מאמן.. אבל אני לא מצליחה להחזיק מעמד וזה שובר אותי! אני מרגישה מיואשת מהחיים, החיים משעמים אותי, אני לא עושה כלום, קשה לי לבד אם היה לי עם מי לעשות היה לי הרבה יותר קל, קשה לי לעשות דברים שאני לבד, אין לי עם מי לצאת לדבר לשתף לאהוב אפילו סתם חברה טובה וקרובה
זה קשה! מאוד קשה
ומבחינת דת, אני בגדול דתיה אבל אין בי שום דבר של דת, אני לא שומרת שבת, כשרות משתדלת, מגע וכו׳ רק הלבוש...
ופעם אני רוצה להיות דתיה ופעם לא

אשמח לייעוץ ממישהו/י שיוכל לאמר לי איך אני יכולה לקום מהמקום הזה ולהצליח
ולתת תקווה וכוח

וזוגיות, היה לי בעבר ומאז לא היה לי משהו רציני, בזמן אחרון אני דוחה כל הצעת דייט בגלל החיצוניות שלי, אני מכירה תמשפט מי שיאהב אותך באמת יאהב אותך כמו שאת.. אבל אני לא מסוגלת ככה להגיע לדייט, זה מביש אותי
אני מאוד רוצה זוגיות זה חסר לי מאוד!

מקווה שיכלתי להסביר את עצמי נכון

תודה ולילה טוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"