פתחו קבוצה נגדי וכל השכבה עושה עלי חרם. איך חוזרים ללימודים ככה?

אנונימת בת 13 | כתבה את השאלה ב-21/08/17 בשעה 13:53

אז ככה....עשו עליי חרם, אני עולה לז' וכל השיכבה החדשה עשתה עליי חרם, למה? כי ככה בא להם, הם פתחו קבוצה נגדי, הם נפגשים בלעדיי, שאלתי בקבוצה של הכיתה מי רוצה להיפגש ואף אחד לא ענה, שלחו לי הודעות מגעילות כמו :" איכס קקי, איכס מגעילה, אוויר, ב ת**** , עשו עלייך חרם מפגרת, אף אחד לא ידבר איתך וירביצו לך חחחח" זה כל כך פוגע, אני רואה ילדים ברחוב והם צוחקים עליי ומצביעים גם במקומות ציבורים, לפני יומיים הלכתי עם סבתא שלי לקניות ושני ילדים פשוט באו וליד סבתא שלי אמרו "הנה ה-****, אני בוכה כל יום, נמאס לי, נפגעתי כל כך לא עישיתי כלום, הלימודים מתחילים תכף.. נמאס לי. מה עשיתי?

זה באשמתי? באמת שלא עשיתי כלום

כן,

לא