התאהבתי בעובדת שלי, איך להתנהג? והאם בכלל ליזום?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-20/08/17 בשעה 20:03

היי לכולם,
אז הסיפור קצת מורכב, אני מנהל עם תפקיד מאוד בכיר למרות גילי הצעיר ועובדים רבים עובדים תחתיי, לפני תקופה מסויימת קיבלתי עובדת ולאט לאט היה לי חיבור מאוד טוב איתה, היא באמת הצליחה לכבוש אותי אחרי שהמון זמן לא קרה לי משהו קרוב, אני מסתכל עליה ונמס, החיוך שלה מדהים בעיני, היא מצחיקה, כיף לי איתה, הייתי רואה אותה בתור אשתי לעתיד
מבחינת טווח גילאים אין ממש בעיה מכיוון שאני די צעיר היא קרובה לגילי, ניכר שהיא מאוד מתעניינת בי ואני יודע שהיא באמת חושבת שאני מדהים, אבל אני לא יכול להיות בטוח שהיא בעניין לצערי מפאת העבודה, דבר נוסף הוא שאני לא בטוח אם היא בזוגיות, היא לא נכנסה איתי לנושא בחיים ושמעתי שכן אך קשה לי לדעת האם זה רציני או לא והאם בכלל קיים(אציין שגם אין לה אף תמונה משותפת)

בכלליות, יצאתי ממערכת יחסים מאוד ארוכה שפגעה בי והיה לי מאוד קשה לחזור לעצמי, מטבעי אני קצת מופנם בענייני זוגיות ואהבה ומאוד קשה לי לפתח את הנושא גם שמתחילות איתי (וזה קרה לי המון בצורות מאוד בוטות) או שאני באמת לא מוצא עניין בצד השני ולא רץ לפתח קשרים סתמיים
דבר שגם מקשה עליי להבין איך לפעול במצב, לא הייתי בכלל נכנס לזה אם זה לא היה משהו באמת אמיתי אבל אני באמת מרגיש שהתאהבתי בה

מה לעשות? איך להתנהג והאם בכלל ליזום?

האם ליזום איתה?

כן

לא

תמשיך לנסות להתקרב אליה