מתביישת להביא גברים הביתה וזה מוציא אותי ילדותית, האם יש דרך להקל על המצב?

FunnyBunny בת 21 | כתבה את השאלה ב-20/08/17 בשעה 13:25

היי,
אז אני די פתוחה עם הוריי, בעיקר עם אמי, היא מעורה ומעורבת בחיי אממה בתחום היחסים שבינו לבינה, אין לה שמץ של מושג מה הולך בחיי.
מעולם לא דיברנו על הנושא, אין לי מושג אם היא חושבת שאני בתולה או לא. פשוט זה נושא שלא עלה ולא יעלה.

כפועל יוצא, אני די מתביישת להביא גברים הבייתה. עכשיו אין הכוונה למפעל שבו יכנסו ויצאו מחדרי בכל בוקר גברים, אלא להרגיש בנוח שכאשר אצא עם מישהו כמה פעמים וארצה להיות איתו בחדרי, אז אוכל לעשות זאת.

עכשיו הסיפור הזה אני מודעת שהוא מתאים יותר לילדה בת 15 מאשר לגיל 20. ואני גם מודעת לילדותיות המתפרצת כשאני מבשרת לפרטנרים שלא יוכלו להיכנס אליי לחדר, אלא אם כן הוריי לא בבית.
זה בעיקר נובע מהחשש מהמפגש בינם לבינו.
האם זה עד כדי כך נוראי המצב, והאם יש דרך להקל על המצב ? שיחה על הנושא פחות באה בחשבון.