היו לי הפרעות אכילה וכתוצאה מזה הפסיק לי המחזור... ולא קיבלתי כבר חצי שנה

Anna בת 14 | כתבה את השאלה ב-19/08/17 בשעה 19:08

היי, קיבלתי מחזור בגיל מוקדם (9-10) והוא לא היה סדיר אף פעם.. בסביבות גיל 12 נכנסתי לדיכאון ובקושי אכלתי וכתוצאה מכך ירדתי ל36 קילו (גובה מטר חמישים) מאז אני תמיד במשקל 39-41 גג. באותה תקופה המחזור שלי די הפסיק עד שחזרתי לעצמי בגיל 13 והוא נהייה סדיר והמשקל שלי נהייה יחסית טוב. אך חייבת לציין שהאוכל שאכלתי כל הזמן היה זוועה ולא בריא בכלל כי כל הזמן אכלתי בחוץ. השנה שוב פעם נכנסתי לדיכאון קשה ולא היה מי שייתמוך בי וההפרעות אכילה חזרו, וכתוצאה מכך.. שוב המחזור נתקע. הפעם האחרונה שקיבלתי הייתה במרץ, בחופש הגדול יותר התחלתי להשקיע ולאכול בריא ואכלתי מסודר בוקר ובצהריים, שום ג'אנק פוד מתחילת החודש ושום שתייה מתוקה. כבר חודש וחצי והמשקל עדיין לא מסתדר ועומד על 39 והגןף לא מתפתח, המחזור לא מראה סימנים שהוא עומד לחזור בכלל. אני חופרת לאמא שלי שתקבע תור לרופא ועד שקבעה סיפרתי לו ומה שהוא עשה היה לצחוק ולהגיד שאתחיל לאכול ולא אהייה בטלפון. אני לא יודעת מה לעשות, כי אני משתדלת לאכול הכי בריא שיש ולשתות הרבה מים. וממש מפחיד אותי שאני לא קיבלתי מחזור כבר עוד מעט חצי שנה(!!) מה אני יכולה לעשות בשביל בריאות חוץ מללכת לרופא? כבר קניתי מולטי ויטמין וכדורים לברזל שחסר לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"