אמא שלי נוהגת באלימות כלפי ומאשימה אותי בכל דבר. מה לעשות?

רוני בת 13 | כתבה את השאלה ב-18/08/17 בשעה 17:43

היי אסק פיפול
אני ממש אשמח לעזרה אז תודה מראש
ההורים שלי גרושים ומעולם לא הכרתי את אבא שלי.., זה לא העניין
לאמא שלי יש כל הזמן התקפי עצבים מטורפים והיא מוציאה את כל העצבים שלה עליי ומאשימה אותי אם משהו לא עובד אפילו אם זה לא קשור אליי
היום לדוגמא היא הדפיסה משהו במדפסת וזה לא עבד והיא התחילה לצרוח עליי ולהגיד שאני שברתי אותה וזה אשמתי
וזה בכלל לא הפעם הראשונה שהיא צורחת עליי ומאשימה אותי או נוהגת כלפיי באלימות יש פעמים שהיא מביאה לי כאפה בצוואר מעצבים
והקטע פה היא שמעולם לא נגעתי במדפסת
לא מספיק היא כל הזמן מעליבה אותי וקוראת לי שמנה טיפשה מכוערת מטומטמת שלא עושה כלום עם החיים שלה ומכריחה אותי לעשות ספורט של שעתיים ריצה שגומרים אותי בגלל שהיא מתביישת בזה שאני שמנה
גם כל הזמן שהיה בית ספר ירדו עליי ואף אחד לא דיבר איתי וכולם שונאים אותי ובקושי ישלי חברים..
החיים שלי לא מאירים לי פנים בשום נושא לא חברתית לא משפחתית
ישלי חרדה חברתית ואמא שלי כל הזמן קוראת לי טיפשה שלא מסוגלת לדבר עם אנשים..
שקלתי עשרות פעמים לגמור הכל הסיבה שאני עוד בחיים זה בגלל שהבטחתי לעצמי שהחיים הם שווים וזה ישתפר אבל הכל נראה כלכך חרא
בבקשה עצות תודה מראש♥