נמאס לי מההתנוונות שלי אבל אני לא מצליח להרים את עצמי. איך לצאת מזה?

daniel בן 38 | כתב את השאלה ב-20/08/17 בשעה 09:31

אז ככה
אני עובד כמנהל בכיר בחברה מוכרת נשוי עם ילדים .
בתקופה האחרונה אני הולך לעבודה , חוסר הביתה צופה בטלויזיה , לפעמים סקס עם האישה לפעמים פורנו . בעיקר פורנו , אין לי כבר חשק או מצב רוח לספורט אני אוכל הרבה שטויות ובגדול אין לי חשק לכלום.
אני מבין שאולי אני בסוג של דיכאון אבל אני כבר תקופה לא מצליח לצאת מזה .
אני יודע ומרגיש שהסדר יום שלי התעוות אני יודע שאני צריך לחזור לעשות ספורט לקרוא יותר לאכול בריא יותר אני מתחיל אבל אני לא מצליח לשמור על שגרה . אני נמצא בסוג של נוחות , גם כשאני מודע לזה שהיא לא בריאה ולא מועילה .
נמאס לי מהעבודה שלי מהאנשים שאני מנהל ובגדול אני מרגיש על הפנים.
אני מאוד רוצה להתפטר ולהיות עצמאי ולנהל את השגרה היומית שלי אבל אין לי שום רעיון לעסק עצמאי.
בקיצור די נמאס לי מהכול .נמאס לי מהצפייה בטלוויזיה שמובילה למיעוט שעות שינה .
נמאס לי מההתנוונות שלי אבל אני לא מצליח להרים את עצמי.

בתקופה האחרונה התווצרו לי עיגולים שחורים מסביב לעניים ובגדול אני מרגיש חרא.
אני מגיע הביתה עושה קצת שמח לאישתי והילדים עד שהם נרדמים ואז אני נשאר ער שעות מול הטלוויזיה .
שאני מסתכל על החברה הצעירים ברחוב , אני פשוט מקנא בהם .
אני אומנם זוכר את כל הקשיים וההתלבטויות שהיו לי בגיל22-25 אבל הייתי חוזר לגיל הזה ללא ספק לחוות את רוח הנעורים מחדש ..:-(
גיל המעבר גיל הלא יודע מה אבל די נמאס לי מהמצב שלי .

יש למישהו עצה מועילה בשבילי ?

מה לעשות עם עצמי?

=

-

!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"