אוהבת ילד מהכיתה אבל מתביישת ומפחדת להתקרב בגלל עודף המשקל

דניאל בת 13 | כתבה את השאלה ב-19/08/17 בשעה 13:29

אוקיי אז קוראים לי דניאל (שם בדוי), אני בת 13 שעולה לכיתה ח...
בסוף כיתה ז אני התחלתי לחבב ילד מהכיתה שלי, ואני התחלתי להתאהב בו ממש, עד לרמות שאני חושבת עליו בלילה ולא מצליחה להירדם, אני מאוד רוצה להתקרב אליו, אבל אני מאוד ביישנית בגלל איך שאני נראת, יש לי עודף משקל, ממש, ואני לא יודעת בכלל איך להתקרב אליו או להתחיל לדבר איתו
אני סיפרתי על זה רק לחברה אחת מאוד טובה שלי, והיא לא בדיוק מצליחה להביא לי עצות לגבי זה...
ממש מקווה שתעזרו לי כי אני כבר מרגישה אבודה..