נמאס לי כבר מאבא שלי ומהערות שלו לגבי! אני מרגישה מותקפת

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-20/08/17 בשעה 18:26

אני לא יכולה לשמוע אותו יותר אני שונאת אותו!

בזמן האחרון הוא מתחיל לקלל אותי הוא כל הזמן מסתכל על מה שאני אוכלת וכמה וכבר כמה פעמים הוא קרה לי בהמה ומטומטמת וסתומה
הוא מעיר לי שאני שמנה שאני לא עושה ספורט ושהוא לא יודע מה יצא ממני בקצב הזה
והוא התחיל להעיר לי דברים ממש קצת מטרידים אבל זה ממש פוגע בי והוא נוגע בי לא במקומות סוטים אבל ביד שלי הוא מלטף אותה שאני יושבת לידו לפעמים וזה מטריד
ואני לא יודעת מה לעשות אף פעם אני והוא לא הסתדרנו ממש ופעם אחת זה הגיע לריב שלא דיברנו חודש חוץ מזה הוא ממש לחוץ כל הזמן שהוא חוזר הביתה מהעבודה הוא מתחיל להשתגע ולא לשים לב מה הוא עושה
אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה מותקפת!