רוצה להמשיך הלאה אבל האקס מושך אחורה ולא מבין שזה מפריע לי, מה לעשות?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-18/08/17 בשעה 11:30

הייתי במערכת יחסים עם מישהו במשך שנה וחצי ונפרדנו בסוף אפריל (היינו הראשונים אחד של השני) והמשכנו להיפגש ולדבר מאז כי לא רצינו לאבד אחד את השני.
לפני חודש בערך שנינו הכרנו אנשים חדשים ופרגנו אחד לשני (לפחות אני חשבתי שהוא מפרגן לי), אבל כשהקשר החדש שלי נהיה רציני האקס פתאום אמר לי שהוא לא באמת נמשך לחדשה שהוא הכיר ושהוא עדיין אוהב אותי ורוצה שנחזור.
אני לא רוצה לחזור אליו והוא יודע שאין סיכוי שנחזור כל עוד אני והחדש שלי בקשר, אבל הוא ממשיך לשלוח לי הודעות ולדבר איתי ואפילו אמר לי שהוא מתחבר ממש לשיר when I was your man של ברונו מארס.
אני באמת לא מצליחה להבין למה הוא נזכר להגיד לי שהוא מתחרט כשיש לי מישהו חדש. אני ככ רוצה להמשיך הלאה, להכיר מישהו חדש, אני התגברתי עליו כבר אבל הוא פשוט לא משחרר ולא עוזב אותי ואני לא יודעת מה לעשות איתו יותר. הוא מבקש שניפגש למרות שאמרתי לו שאני לא רוצה וזה פשוט מעיק עליי. הוא לא מבין שאני לא אחזור אליו ושלא מתאים שניפגש יותר.

בבקשה תנו לי עצות מה לעשות ואיך לנתק איתו קשר בצורה שתפגע בו הכי פחות, הוא במילא שבור כי הוא מבין שהוא איבד אותי.