להפסיק כדורים נגד דיכאון מירו (מינון נמוך) בבת אחת?

שקשוקה בת 22 | כתבה את השאלה ב-16/08/17 בשעה 13:22

אני נוטלת כבר שנה וחצי-שנתיים כדורים נגד דיכאון מירו 45 מ"ג שזה מינון שנחשב נמוך. נגמרו לי הכדורים ויש לי מרשם אבל אני שוקלת פשוט להפסיק ולא לקנות. חשוב לציין שאני מרגישה מאוד יציבה נפשית כבר המון זמן ואני חושבת שגם אם יהיה קצת חוסר איזון בכימיקלים במוח שלי כמה זמן עצם זה שאני יודעת שמכך זה נובע אני אוכל להתמודד ולעודד את עצמי ולהיות פשוט סבבה עם הכל...
השאלה שלי היא אם אני טועה וזה יכול ממש להזיק לי לא להפסיק אותם בהדרגה למרות שזה מינון נמוך?

להפסיק את הכדורים בבת אחת?

להמשיך לקחת את הכדורים

להוריד את המינון בהדרגה, זה עלול להיות מסוכן

להפסיק וזהו, יהיה בסדר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"