התחלתי להרחיק ממני אנשים ועכשיו רוצה שוב בחברתם, איך להפסיק את זה?

Misty בת 20 | כתבה את השאלה ב-09/08/17 בשעה 18:31

אני צריכה עזרה, כבר הספקתי להרחיק ממני עשרות אנשים שהייתי איתם בקשר כשהרבה מהם בכלל לא רציתי להרחיק. זה התחיל מזה שהיו לי כמה קשרים שהסתיימו, די באופן טבעי ולא כי משהו ספציפי קרה, אבל אני בכל זאת הרגשתי שזה בטוח בגלל שעשיתי משהו לא בסדר, ומאז התחיל לי חשש ליזום שיחות כדי לא להציק/לחפור /לשעמם, והתחלתי גם לסנן שיחות שאנשים יזמו, ולסרב לצאת לבלות. בהתחלה במשך תקופה, כמה מהם עוד התעקשו לנסות ליצור קשר ולכתוב לי למרות שסיננתי את השיחות שלהם, אבל בסופו של דבר גם הם התייאשו, שזה הכי מובן, כמה אפשר לשדל בן אדם שיטרח לדבר איתך?? ועכשיו אני תקועה במצב הזה, שאני רוצה וצריכה חברה מצד אחד, ומצד שני לא רוצה ליצור קשר ומפחדת לשמור על קשר עם אנשים כי אולי אני אשעמם אותם אחרי כמה זמן. אני חייבת להגיד שאני יודעת בהיגיון שחברויות וקשרים מסתיימים באיזשהו שלב, וזה קורה מכל מיני סיבות, אבל איכשהו כשזה קורה איתי, אני מאמינה שזה באשמתי ושכבר נמאס ממני. איך יוצאים מהלופ הזה? איך אפשר ליצור חברויות ולהתעלם מתמרורי האזהרה שכשזה יסתיים בסוף אני ארגיש רע עם עצמי? אני מתגעגעת לימים שהעזתי ליצור קשר עם אנשים, ולצאת, ולא לחשוב יותר מדי. יש למישהו עצה בשבילי?.. :'(

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"