מה אני עושה עם החיים שלי? מרגישה שאני הולכת לאיבוד...

נועה בת 17 | כתבה את השאלה ב-04/08/17 בשעה 13:40

היי, אני עולה לכיתה יב, בת 16 וחצי

זה הולך להישמע קיצוני - אני לא רואה טעם בחיים שלי
(לא מתכוונת לפגוע בעצמי חלילה, אסביר את עצמי בהמשך).

1. מעולם לא עבדתי. אני גם לא מצאתי עבודה (אני גרה בישוב שהוא חור)

2.עוד לא היה לי צו ראשון (אני גם לא מבינה בזה..אין לי מושג מה אני אעשה בצבא)

3. עד עכשיו לא הוצאתי רישיון (אני די קטנה בגיל) ולוקח לי מלא זמן ללמוד לתיאוריה, לא הוצאתי טופס ירוק..ויש לי קצת חרדה מלנהוג...אני ילדה פחדנית. (שלא נדבר על זה שאין לי אפילו שקל וההורים ישלמו הכל)

4.עד עכשיו הציונים שלי סבירים מינוס..לא יודעת כמה קיבלתי בבגרויות כי ברובן אין ציונים עדיין אבל אני מנחשת שהן 70 פחות או יותר. ואני במגמת מחשבים. 5 יחל אנגלית ו4 יחל מתמטיקה.
לא רואה את עצמי עובדת בעתיד במשהו שקשור למחשבים, הרבה אומרים שזה סיוט שאפילו לא שווה את הכסף. אז גם אין לי מושג במה אעבוד בעתיד.

5. אין לי הרבה חברות, גם לא ידידים. לא היה לי חבר..בקיצור אין לי ניסיון בכלום בנוגע לאהבה וחברות.

6. אין לי תחביבים..תקופת העומס בכיתה יא די גרמה לי לנטוש אותם ובגיל הזה כבר חוגים לא רלוונטים. בכללי מעולם לא היו לי כאלו משמעותיים.

בקיצור כל מה שאני עושה בחופש זה לראות סדרות וסרטים, להתאמן (דווקא בקטע של לעשות ספורט ולאכול בריא אני כן שומרת ומצליחה), שומעת מוזיקה, לומדת לתיאוריה פה ושם..החיים שלי שיעמום אחד גדול.
ההורים שלי אומרים לי לצאת מהבית אבל אין לי לאן ואין לי עם מי ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף כי בכל זאת הוא של ההורים שלי.
הרבה מתכננים את העתיד בגיל הזה ויש להם מטרות גדולות ואני מסתכלת על עצמי ולא רואה כלום. ריקה מתוכן.
אני לא יודעת מה לעשות. באמת אבודה לגמרי...אשמח שתעזרו. תודה לעונים!