אני וחבר שלי יוצאים לחגוג לו מחר יום הולדת 20- איך להפתיע אותו?

עטרה בת 18 | כתבה את השאלה ב-05/08/17 בשעה 18:35

שלום לכולם !
אני וחבר שלי יוצאים לחגוג לו מחר יום הולדת 20 , אנחנו 7 חודשים ביחד והבעיה היא שלשנינו אין רישיון ! כן כן אין רישיון !!!!! מה שדופק אותנו לחלוטין בסיפור הזה .
הוא אוהב לצלם (יש לו מצלמה מקצועית) ולכן חשבתי ללכת לנמל תל אביב לרידינג לקראת השקיעה כדי שהוא יוכל לצלם שם וכו' ולאחר מכן לשבת לאכול במסעדה ואז לחפש פינה שקטה לשבת שם ולהביא לו את המתנה והברכה , אבל משום מה מרגיש לי שזה לא מספיק ואני מפחדת שהוא מצפה ממני ליותר ..
לכן חשבתי גם על האפשרות להגיע אליו הביתה עם עוגה ולאחר מכן לנסוע לירושלים (הוא גר קרוב לשם ), לאכול במסעדה ולמצוא מקום יפה שאפשר לצלם שם את הנוף ואת הבתים והשכונה ..אבל אני פשוט לא מוצאת שום דבר באינטרנט וגם זה נראה לי מעט מידי , אשמח לכל רעיון שעולה לכם לראש !
(אגב צפון פחות בקטע כי שוב...אין לנו רישיון)

איזה רעיון נשמע יותר טוב ?

נמל תל אביב

ירושלים

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"