איך מתמודדים עם עובד חסר טאקט במקום העבודה?

ביישנית בת 28 | כתבה את השאלה ב-01/08/17 בשעה 20:35

שלום לכל המייעצים!
לאחרונה יש לי בעיה במקום העבודה...

בארגון בו אני עובדת יש חדר אוכל לעובדים, כל יום בצהריים אני וחברותי למחלקה עושות את דרכנו לאכול שם צהריים. לאחרונה, אחד העובדים במטבח "נדלק" עלי.
בהתחלה הוא היה סתם נחמד, ולא רק אלי.
הוא איש מבוגר, מאוד חביב- תמיד שואל את כולם לשלומם. את מי שהוא מחבב יותר הוא מייעץ לו מה עדיף לאכול היום וממה להתרחק... הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד הוא הציק לי שאני אקח עוגה כי היא ממש טעימה, ובטיפשותי- בצורה נחמדה מאוד עניתי לו ברוסית. וזהו. מאז הוא לא עוזב אותי.
הוא תמיד בא לבדוק מה אני אוכלת, הוא תמיד דורש לשלומי בקולי קולות (וברוסית)כשאני רק נכנסת בדלת, הבנות אומרות לי שנהיה לו אור בעיניים כשהוא רואה אותי.
כל פעם שאנחנו יושבות לאכול- הוא מביא לי "מתנות קטנות"- צלחת פירות, מאפינס, וופל מצופה. והוא מביא את זה רק לי, באופן אישי, שם לי על המגש- מול כל הבנות שיושבות איתי.

כמה זה מביך אותי מ1 עד 10? בערך 1000000
אמרתי לו כמה פעמים שזה מאוד נחמד מצידו, אבל אין צורך!!!! (אני גם בכלל לא אוכלת גלוטן) אבל הוא ממשיך...
בהתחלה אני והבנות היינו מצחקקות בנימוס ומבוכה... אתמול אחרי שהוא כבר הביא לי פירות, הוא חזר עם שוקולד... וזה כבר הפך ללא מצחיק.
ניסיתי לבקש מהמנהלת שלי שתדבר איתו- אבל נראה שהיא לא מתלהבת מהרעיון.

אני לא רוצה לפגוע בו, ואין לי שום כוונה להתלונן עליו לממונה על שיוויו מגדרי. כי סך הכל אומנם בחוסר טאקט- הוא עושה את מה שהוא עושה בצורה אבהית.
אני לא יודעת להתנסח ברוסית מספיק טוב בשביל להבהיר לו שאני לא מעוניינת...
איך עוד אני יכולה לפעול?
בינתיים שוקלת לעבור לסנדוויץ' מהבית :(

עדכון מביישנית, שואלת השאלה 2017-08-01 20:57:08

מיותר לכתוב לי להגיד לו "לא תודה"
חוץ מ"לא תודה" אמרתי לו אולי עוד מילה וחצי (כנראה היי וביי)
אני אומרת לו כל פעם שאני לא מעוניינת ושאני לא אוכלת את זה. זה לא עוזר.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"