לאמא שלי יש הסעות לעבודה ובכל זאת מבקשת שניקח אותה עם האוטו, מה אפשר לעשות?

רומי בת 90 | כתבה את השאלה ב-27/07/17 בשעה 14:01

שלום לכולם,
אספר לכם את הסיפור בתקווה שיהיו לכם עצות שבאמת יוכלו להועיל לי אז תודה מראש לעונים
אז ככה הבעיה בסיפור שלי הוא אמא שלי. אמא שלי עובדת במקום שקרוב לבית שלנו מרחק של כרבע שעה נסיעה ברכב.
היא כבר עובדת במקום הזה מעל שנה ויש לה הסעות מסודרות ככה שבכל משמרת שהיא עובדת יש לה הסעה הלוך וחזור.
לפני בערך חצי שנה קנינו אוטו ומאז שיש לנו אוטו היא פשוט כל הזמן רוצה שניקח אותה לעבודה, בתקופה האחרונה זה נהיה מוגזם כי כמעט כל משמרת שיש לה היא מבקשת שניקח אותה או שפתאום "היא לא קמה בזמן למשמרת אז היא חייבת שנקפיץ אותה" .. כשקורה פעם ב.. שלא קמים בזמן אני מבינה כי בסך הכל אנחנו בני אדם אבל כשזה כבר נהיה קבוע אז זה כבר מעצבן .. אנחנו לא משפחה במעמד גבוה מבחינה כלכלית ,אז באמת חבל לי על הדלק ועל כל הנסיעות האלה כל פעם
זה פשוט מרתיח אותי כי לפני שהיה את האוטו אז לא הייתה לה בעיה לנסוע בהסעה אבל פתאום שיש אוטו אז מלא פעמים היא " לא קמה בזמן" או שסתם ככה היא אומרת לנו שניקח אותה. אין לי כוח כבר להתווכח איתה על זה ואם נגיד לה לא היא תתחיל עם הפרצופים והמניפולציות וגם אם פעם אחת נגיד לא אז היא תתעצבן ותתנהג כאילו בחיים לא לקחנו אותה.אני כבר לא יודעת מה לעשות. כי לדבר איתה על זה לא ממש יעזור ,כי רוב הסיכויים שהיא תתעצבן.היא לא מבינה שהדלק מתבזבז בעיקר על זה וזה כל כך מיותר כי יש לה הסעות!! זה מה שהכי מטריף אותי.כאילו זה שיש אוטו זה לא אומר שלכל מקום צריך להניע אותו ובמיוחד לעבודה שיש לך הסעות אז למה לבזבז כסף על דלק??
אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אפשר לעשות .תודה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"