מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אמא שלי מתערבת לי בחיי המין ובדברים שלא שלה, האקס נפרד ממני בגללה, מה לעשות?

ל.אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-25/07/17 בשעה 12:53

אני צעירה בת 20 השתחררתי מצהל לפני חצי שנה הקשבתי להורים שלי והתחלתי ללמוד ישר במכללה ,למרות שבתכנון שלי רציתי בכלל לעשות עבודה מועדפת להתחיל להרוויח כסף לחפש שותפים ולעוף מהבית הזה ,אבל זה לא קרה כבר נכנסתי עמוק עם הלימודים גם בחופש שבין לבין זה משהו כמו חודש עד חודשיים ולא יספיק זמן בשביל למצוא ולשמר עבודה כי אני מהאנשים שלא יכולה לשלב כמה דברים במכה שבמקרה שלי זה עבודה ושאיפה לתואר בעתיד ,בקיצור העיניין הוא שאני גרה עם ההורים: אבא שלי בקושי רואה אותו עובד כל היום חוזר מאוחר בערב והולך לישון הבעיה אמא שלי ,המלאכית בכאילו שחושבת לעצמה כי היא אמא שלי מותר לה הכל ,לקלל אותי להשפיל אותי על כל שטות ,לאיים עלי שתשבור לי חפצים אישיים ,וגם להרים ידיים לפעמיים ,כמובן ש לי אסור להחזיר כי היא אמא שלי אישה נכה בבריאותה וחלשה ואני יצא נבלה צריכה לשבת בשקט ולבלוע תזבל ,ש לא נדבר גם על ההגבלות בחיי בגללה שמגבילה אותי ביציאות יש לי חברים שמסתובבים במעדונים וברים אבל לי אסור עד 12 אני צריכה להיות בבית עם לא אוי בי בוי לי איזה צרחות אני יחטוף ,כל בן אדם שאני מסתובבת איתו או מתחילה היא תתחיל לדחוף תאף שלה ולהכריח לספר על הבן אדם מי הוא ומה הוא ועד שהיא לא רואה אותו בפנים לא תיתן לי תחופשיות ,ככה גם היה עם האקס האחרון שלי שהיה לי קשר איתו של שנה והיא פשוט בהדרגה הרסה הכל מההתחלה שהייתה שולחת את אבא שלי להתקשר לחקור אותו תמיד גם היתה מלכלכת עלי ועליו ,תקשיבו אסק פיפל יקרים היא הייתה אשכרה נכנסת לי לחיי המין שלנו ומתערבת בדברים שלא שלה (לדוגמה פעם אחת מתקשרת עלי אומרת לי קניתי לך בדיקת הריון לא מעניין אותי את תעשי אותה גם שאין סיבה לעשות אותה או שתעופי מהבית ).בסוף זה נגמר בזה שהאקס שלי נפרד מימני כי כבר התייאש מההורים שלי למרות שנלחם על זה ממש שהם יוהבו אותו ויקבלו אותו סוף סוף .קיצר אני אבודה חברים לא יודעת מה לעשות עם האישה הקשה הזו ש נקראת אמא שלי ולא יכולה לעבור לגור לבד כי לא יהיה לי כסף נורמלי בשנים הקרובות בגלל התואר שאני מנסה להגיע עליו .תעזרו לי בבקשה הייתי חייבת אוזן קשבת .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"