מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 179279

הזמן

דווח

נהל

לא נרטבת באקט מיני, זה מדאיג אותי, מה לעשות?

אושר בת 18 | כתבה את השאלה ב-25/07/17 בשעה 12:22

היי אני בת 18, קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל 15 וחצי, אך עד היום הוא לא סדיר כלל. מעולם לא חשתי בצורך מיני לאונן ולא היתי חרמנית או רטובה למטה. עניין זה מאוד העיק עלי משום שאני מודעת לכך שזה חריג מבנות בגילי. הייתי באקטים מיניים עם חבר שלי ורוב הזמן היה לי כיף ואפילו נהנתי אבל כשהוא הגיע עם האצבעות לאיזור למטה נלחצתי ישר והרגשתי כאב, אני חושבת שזה משום שלא היתי רטובה. היה לי תמיד חשק להתנשק ושיגע בי בגוף אבל לא משהו מעבר כמו לשכב או לרדת לו. זה מדאיג אותי ואני לא יודעת אם זה רק עניין של משיכה או שעדיין לא הגעתי לבשלות מינית או אולי משהו יותר מורכב..
בעבר התייעצתי עם רופא ונאמר לי שזה עניין של גיל, אבל אני כבר בת 18.

מה הסיבה?

לא הגעת לבשלות מינית

עניין של משיכה

כדאי להתייעץ עם מומחה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"