אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני ממש שעיר ואין לי ביטחון עצמי בגלל זה. ללכת רק עם ארוך?

גל בן 13 | כתב את השאלה ב-23/07/17 בשעה 21:23

היי, אז כפי שהבנתם מהכותרת - אני מאוד שעיר.
ואני לא מגזים, אני ממש שעיר בעיקר ברגליים ובירכיים ואני מתבייש ללכת עם מכנסיים קצרים (כשבחוץ חום אימים). חשוב לציין שהשיער ברגליים שלי מתולתל ועוד יותר בולט.

ניסיתי לגלח חלק קטן מהרגליים אך זה גדל שוב והבנתי שזה גדל קוצני.

בסוף הייתי כל כך מיואש שהלכתי לסופר פארם וקניתי רצועות שעווה, ועשיתי רק 2 רצועות באזור בין כף הרגל לרגל אבל הפסקתי כי זה כואב ברמות מטורפות

השעירות הזאת מורידה לי את הביטחון העצמי ב100% , כשחם ואני רוצה להסתובב עם מכנסיים קצרים אני לא יכול, וכשאין ברירה ואני הולך עם מכנסיים קצרים חברים זורקים הערות כאילו בצחוק אבל זה מעליב.
ההורים שלי מתנגדים לזה שאני אסיר שיער (עשיתי בלי ידיעתם).
האי נוחות הזאת בעיקר מורגשת כשאני נפגש עם מישהי שאני מאוהב בה ואני רוצה לעשות רושם שאני נראה טוב ולא חריג, אז אני פשוט מסתובב עם מכנס ארוך לידה כשבחוץ 35 מעלות אם לא יותר רק מהפחד מהתגובה שלה כשתראה שלילד בן 13 וחצי יש רגליים של בן 20. ואני מדמיין מצב שבו אני נפגש איתה ואני עם מכנס קצר והיא רואה את הרגליים שלי ויורד לה ממני לגמרי כי אני שעיר מדי.

אני מיואש ומתוסכל לגמרי מהמצב הזה, אני לא יודע מה לעשות.. אם להתגבר על הפחד וללכת עם מכנס קצר בעיקר לידה או ללכת כל הזמן עם ארוך.

עדכון מגל, שואל השאלה 2017-09-23 18:02:10

תודה לכולכם על הייעוץ והעזרה. אני מתחיל להשלים עם זה , היום שאני זוכר שבו באמת התחלתי להשלים עם זה היה כשלחבר שלי הייתה בר מצווה בחופש הגדול, כולם באו עם מכנס קצר ורק אני עם ארוך ובדרך חזרה חבר שלי אמר לי שאני צריך להתגאות בזה שיש לי שיערות כי אני גבר.
התחלתי ללכת עם מכנס קצר לביה"ס ורק ילד אחד העיר לי אבל לא היה לי אכפת. עכשיו יש לי חברה שמקבלת אותי כמו שאני ואומרת שלהיות מפותח ושעיר זה הרבה יותר טוב מלהיות חלק ושהיא אוהבת את זה. כרגע אני לא הולך לעשות עם זה כלום. אתחיל להשלים עם זה כי בנתיים לא נתקלתי באף בת שאמרה לי "איזה שעיר אתה".
שמור עדכון

האם שעירות יתר ברגליים מגעילה?

לא, זה נורמלי ואין סיבה שלבנות ירד מנער רק כי הוא שעיר

כן, ויש סיכוי שבת תיגעל משיער ברגליים

אחר - בתגובות למטה