מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אני בטוח שאם לא הייתי בישן היינו זוג, כדאי להגיד לה מה אני חושב עליה?

אנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-23/07/17 בשעה 21:01

טוב אז זה ארוך... בוא נגיע ישר לעניין. התאהבתי בילדה שהייתה בכיתה שלי יותר מ3 שנים
אבל השנה הכיתות מתפצלות (אני עכשיו בחופש הגדול שהוא יגמר אני יקבל כיתה חדשה) ובכל השלוש שנים האלה אני הייתי ילד שלא מדבר הרבה, אני חשבתי כל הזמן מה יחשבו על מה שאני יעשה, אז פשוט שתקתי (לרוב). עכשיו אני בחופש הגדול והבנתי כמה דברים ועל הטעויות שעשיתי, הבנתי למה אני לא צריך לחשוב את זה אבל הבנתי את זה מאוחר מידי. דווקא שאני רואה שאני עומד לאבד אותה לתמיד אני מבין את הטעויות שלי. אהבתי אותה מתחילת השנה השנייה שלנו באותה כיתה. אני רק חושב עליה כל היום ואני ממש ממש אוהב אותה היא פשוט יפה כל כך ונחמדה. לפי מה שהבנתי אם לא הייתי כזה ביישן עוד היה לי סיכוי, אנחנו כל כך מתאימים!הבעיה שאני יותר מידיי ביישן!!! אני בעצם שני אנשים,האני שבבית שלי עם המשפחה והאני שבבית ספר. ואם היא הייתה מכירה את האני שבבית שלי עם המשפחה היא הייתה אוהבת אותי מאוד מאוד. אני לא יכול כבר עם המחשבה הזאת שהיא לא תדע בחיים מה חשבתי עליה אבל אני לא יכול לזרוק את זה עליה שאני הייתי מאוהב פה קשות כבר מלא מלא זמן, היא לא תבין מאיפה זה בא כי כמו שאמרתי אני בקושי הוצאתי מילה והייתי ביישן, אולי דיברתי איתה כמה פעמים ספורות וגם זה היה פדיחות גמורות. אבל כל פעם נגיד שנבחרנו לעשות איזה עבודה כיתתית בקבוצות ובמקרה המורה בחרה ששנינו ניהיה חלק מקבוצה היא כזה אומרת יש אני איתו (לא רוצה להגיד את השם שלי) אבל נראה לי זה מנחמדות שהיא רואה שאני כזה ביישן. אני בטוח ב100% שאם לא הייתי בישן היינו חברים ממש ממש טובים ואם ואפילו זוג. אני משתגע באמת אני רק חולם עליה ושאני מתעורר אני רק רוצה לישון עוד פעם ולחיות בחלום הזה. אם בנס אנחנו ניהיה באותו כיתה עוד פעם אז יש מצב שדברים יסתדרו לי יותר אבל אם לא אני לא אדע מה לעשות מה פשוט להגיד לה מה אני חושב עליה? אם כן איך אני אמור לעשות את זה. קחו בחשבון שבקושי הוצאתי איתה מילה אבל מה שכן היא יודעת שיש לנו חלק דברים משותפים נראלי ( או שאני חיי בסרט)

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2017-07-30 13:57:47

רק שתדעו שאני לא עכשיו ילד שמן שאין לו חברים אני דווקא יוצא עם חברים ואני מתאמן גם ואני נראה טוב פשוט אין לי ביטחון לדבר עם בנות או עם סתם מישהו שאני לא כל כך מכיר
שמור עדכון