קושי בפרידות, היקשרות לאנשים

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/07/17 בשעה 19:25

שלום לכולם
כפי שכבר הובן מהכותרת יש לי ממש קושי בפרידות ,סיום תקופה מסוימת ופרידה מהאווירה והאנשים, חייתי שנתיים בקומונה בשירות לאומי עם 9 שותפים ושני מדריכים ולא משנה כמה הם קרוב או רחוק היה הקשר, עצם התקופה יחדיו מחברת וכשזה מתקרב זה שובר אותי וזה תמיד גורם לי לבכות, כי לוקח לי הרבה זמן להתרגל ולהיפתח לאנשים ) אבל מצד שני אני שקטה מאוד וסגורה ומעטים מכירים אותי באמת וזה גם מה שמאוד מקשה עליי כי מי שהייתי קרובה אליו עד שאני נפתחת למישהו אז מאוד מאוד קשה לי להיפרד ממנו, הייתה לי מדריכה מקסימה ומיוחדת מאוד שהתחברתי אליה ברמות מטורפות אפילו שהיא גדולה ממני בעשור , אנחנו מאוד דומות גם היא שקטה ומופנמת מאוד ורגישה מאוד והיא הכירה אותי תוך שנה אחת כמו שאנשים לא הכירו אותי שנים מעולם, היא נעשתה כמו אחות גדולה בשבילי ואני מרגישה שגם היא התחברה אליי מאוד היא גם אמרה לי ואני רואה בשיחות שאנחנו משלימות מילים אחת של השנייה אבל בכל זאת היא רק מדריכה שלי ונשואה ויש לה חיים אחרים ובגלל שהיא סגורה מאוד לא יודעת עד כמה תרצה לשמור על קשר ואם כן אז אולי במידה שונה ופתאום נורא נורא כואב שאנחנו עומדות להיפרד עד כדי שאני לא מפסיקה לבכות וכל הזמן עצובה , מכולם קשה להיפרד אבל כן דיברתי איתם על פרידה איתה אני ממש לא מסוגלת לדבר על זה נורא כואב לי אני פתאום כל הזמן חושבת עליה ברמה שזה כבר מעיק, (אני מודעת לזה שזה מחשבות לא בריאות ויש תלות מצידי בה ובקשר אבל זה גם באמת מתוך אהבה וארצה לשמור על קשר סתם גם כדי לדעת מה איתה) וזה כי לוקח לי זמן להיקשר לאנשים אז עד שאני נקשרת קשה לי להיפרד.

סליחה על האורך,
האם למישהו קרה דבר שקשה לו להיפתח ואז להיפרד?
האם כדאי לפתוח איתה את זה בעדינות , מה דעתה על שנשמור על קשר ושנדבר מידי פעם?

אשמח לייעוץ בבקשה. ושתגידו מה דעתכם, או מישהו שעבר דבר דומה אם יוכל לשתף אותי ולייעץ לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"