הכרנו באתר היכרויות, אחרי 4 דייטים גיליתי שהיא עדיין מתחברת אליו, הגיוני?

דייטאן מודאג בן 25 | כתב את השאלה ב-20/07/17 בשעה 20:06

היי,
לא יודע איך להגדיר את זה - אם זו שפיכת לב או התייעצות.
כך או כך, אשמח לשמוע את מה שיש לכם לומר בנושא, גם כי קצת עצוב לי:(

אז הסיפור הוא כזה, לפני כשבועיים הכרתי בחורה חמודה מאוד דרך אתר היכרויות.
היא קטנה ממני בשנתיים-שלוש, חמודה וחכמה.

הספקנו במהלך השבועיים האלו להפגש 4 פעמים והיום גם קבענו לסרט בסופ"ש. - הצעה שלה דרך אגב.
רוב הדייטים היו נהדרים, סימפטיים. לא ממש זוכר שהיו שתיקות מביכות.
שברנו את הקרח הראשוני, החזקנו ידיים, הלכנו בחיבוק, התנשקנו התחבקנו.

עכשיו, כשחזרתי הביתה לאחר עוד דייט נחמד, החלטתי לבדוק (בטיפשות או לא) אם היא עדיין מתחברת לאתר ההיכורוית. כמו שהבנתם, גיליתי שאכן היא עוד שם.

מרגיש לי מעט מאכזב, שכן, אני מקדיש לה זמן ונותן צ'אנס להיכרות בינינו, מתעלם מהודעות שאני מקבל באתר ולא נכנס לשם. כל זה בעוד שהיא עוד שם.

מצד אחד, אני מרגיש שאני נקשר אליה ולוקח אותה ברצינות ולכן אני רוצה שגם היא תתייחס באותו אופן.
מצד שני, אולי זה רק אני? אולי זה מהר מידי? מוקדם מידי?

עוד נקודה - הדייט בקולנוע מרגיש לי מיותר..... לשבת ולבהות במסך הגדול. לא עדיף יהיה ללכת לפיקניק לילי בים (קצת יין גבינות ותה?). יותר לדבר לצחוק ולהתחבר......

קצת עצוב לי. אשמח לשמוע עצות/דעות/מענות/הערות :-)