מרגיש שאנחנו הפכים, כדאי להיפרד ממנה? איך לעשות את זה?

a dude בן 15 | כתב את השאלה ב-17/07/17 בשעה 22:02

ישלי חברה כבר חודש שהכרתי בביתספר ונהינו חברים כשנגמרה השנה.
בהתחלה הכל היה טוב ונהניתי ואהבתי אותה(חברה ראשונה מזה שלוש שנים)
ואחרי כמה זמן שמתי לב שאני תמיד רודף אחריה להיפגש וכותב לה הודעות ומתקשר ולא מקבל יחס כלכך. גם לא היה לה אכפת משום דבר שאני עושה,מסיבות וכאלה.
התעמתתי איתה על הקטע הזה והיא אמרה שהיא לא "תלותית או נמרחת".
אבל יש הבדל בין זה לבין אדישות. היא לא כלכך יודעת להתנהל בזוגיות כי אני חבר רציני ראשון שלה והיא מאוד תמימה כזה. וגם הגעתי להבנה שהיא לא כלכך הטיפוס שלי..
ישלה קטעים שהיא חננה רצח כזה. וחברים שלה גם חנונים. ואנחנו בערך הפכים בקטע הזה. גם ישלה קטע עם כדורגל- כל היום באפליקציה של ספורט 5 ומעריצה קבוצות וכאלה אבל אצלה זה מעבר לגבול החמוד. היא תמימה לגילה וגם היא לא הכי נשית בהתנהגות ובלבוש שלה לא משקיעה באיפור ולבוש ברמה שזה כבר מוריד לי ממנה ואני לא כלכך נמשך אליה...
גם במהלך החודש שאנחנו חברים היא נסעה לקורס מדצים ל 11 יום ועוד יומיים היא טסה לסאמר סקול לשבועיים. אני לא רוצה לבאס אותה אבל אני לא רוצה לשבת על התחת שבועיים לחכות למישהי שאני לא רוצה כלכך יותר..
בקיצור אני כבר בשלב שאני לא נהנה מהקשר ורוצה לסיים אותו.