נפרדה ממני אחרי כמעט שנתיים, ייתכן שההורים שלה "הרעילו אותה"?

אנונימי בן 24 | כתב את השאלה ב-15/07/17 בשעה 20:41

היי, אז הסיפור הוא כזה: היה לנו קשר ממש טוב, תמיד היו קשיים והתגברנו עליהם. סתם דוגמה: בהתחלה ההורים שלה לא איפשרו לנו לישון ביחד, ובסוף התרככו, ולא חתכתי בגלל זה אלא פשוט האמנתי שהדברים יסתדרו מעצמם ואהבתי אותה מאד. וזה הגיע לרמות שהייתה חוזר ב-2 בלילה ממנה הביתה בנהיגה ..
בכל אופן, היא (וגם בלחץ מההורים שלה) מאד רצתה להתארס ולהתחתן ולהתקדם בחיים. ואני עדיין לא מרגיש מוכן (היא גם בסה"כ בת 23 ולא דתייה ואני בן 24). אז כל הזמן דחיתי את זה ודחיתי את זה (ואני עכשיו בתקופת מבחנים אז בכלל...) וכשהבנתי כמה זה חשוב לה אז כן החלטתי עם עצמי שאני מוכן להתרככך והבטחתי לנו שאני אציע לה בשנה הקרובה. בנוסף , חשבנו לעבור לגור ביחד.. אבל זה לא כל כך התאפשר כי היא לא רצתה שנבזבז את הכסף שלנו על שכירות.. בכל אופן אחרי כמעט שנתיים היא חתכה בפתאומיות בטענה ש"זה לא אתה זה אני", "אני השתנתי", "ניסינו הכל, גם עוד שנתיים לא תהיה מוכן להתחתן". שזה כשלעצמו מאד פגע בי כי זה אומר שיש פה גם חוסר אמון בי. בכל אופן, רציתי לשאול איך ייתכן שמצד אחד בנאדם רוצה מאד להתארס ולהתחתן איתך, ועוד אני הבטחתי לה שזה יקרה ב-12 חודשים הקרובים, ולמרות זאת הוא בוחר להיפרד ממך... ייתכן שההורים שלה "הרעילו אותה"?
בנוסף רציתי לשאול האם יש אפשרות שיום אחד היא תחזור אז שפשוט לוותר ולהמשיך הלאה?