מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 177879

הזמן

דווח

נהל

אני במצוקה יש לי חברה שאני אוהב אבל יש לי דחף להיות עם גברים, מה לעשות?

איתמר בן 32 | כתב את השאלה ב-15/07/17 בשעה 11:49

שלום אנשים טובים אני אבוד וזקוק לעזרה
מגיל קטן אני נמשך לגברים. אני בן 32.
לנשים תמיד היתה משיכה מסויימת יותר מינימלית אבל היתה והיו התאהבויות וכו'.
דווקא בילדות היו לי התנסויות קטנות לא רציניות עם 2 המינים ואז שנים ארוכות שבהן נמנעתי ממגע מיני עם 2 המינים. רק לפני כמה שנים התחלתי להתנסות עם 2 המינים כמובן שהיה קל ונגיש יותר להתנסות עם גברים. עם נשים זה נחמד ונעים אבל עם גברים זה זיקוקים. הרגשתי טוב שאני מספק את הדחפים שהיו לי שנים. ואז הכרתי בחורה התאהבנו והתחלנו מערכת יחסים רצינית.
היום אחרי 3 שנים פתאום התחילו לי שוב דחפים להיות עם גברים. אני מסתכל על גברים ברחוב ומפנטז עליהם. כל גבר שאני רואה עושה לי דופק ולחץ והתרגשות ואני מרגיש חלש וכנוע אל מול דמות גברית ומושכת. צמא למגע של גבר, לריח, לנשיקה סוערת. גם בסקס איתה אני חושב על גברים הרבה מהפעמים.....
אבל מהצד השני יש את זוגתי המדהימה שאני באמת אוהב ורואה עצמי מביא איתה ילדים ומזדקן איתה. בטח תחשבו שזה רק כדי שיהיו לי חיים נורמטיביים אבל לא אני באמת אוהב אותה מאוד
כשאני מנסה לחשוב מה אני באמת רוצה התשובה היא לחיות איתה אבל מהצד השני יש את הדחפים והפנטזיות על גברים ואת נקיפות המצפון על הזהות שאני מסתיר ועל כך שזוגתי לא יודעת מכל זה!!! לא יודע כמה עוד אוכל לסחוב את הדבר הזה אבל לספר לה לדעתי זה לגמור את הקשר
אני לא יודע איזה פתרון יש לדבר הזה!
לבגוד בה אין מצב
לספר לה -פוחד שהיא תעזוב אותי וגם
לא רואה שום דרך גם להשאר איתה וגם לספק את היצרים שלי עם גברים אך כמו שאמרתי אני באמת רוצה להיות איתה. אבוד וסובל ולו יודע מה לעשות עם זה.
תייעצו לי בבקשה