אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חרדות לקראת מקלחות משותפות בצבא. יש אפשרות להתייגס לצבא מבלי לעבור טירונות?

שילב בת 18 | כתבה את השאלה ב-14/07/17 בשעה 20:50

היי כולם
אני בת 18 סיימתי עכשיו יב ואני בקרוב אתגייס לצבא... שמעתי שבטירונות יש מקלחות משותפות לכל הבנות ביחד ואין פרטיות וכולם רואים את כולם.. ואני מרגישה ממש לא בנוח עם זה וכבר שבועות שזה מהווה עבורי גורם לחץ וחרדה ואני חוששת לא להתגייס לצבא בגלל שאני מתביישת בגוף שלי ואני לא שלמה איתו ואני לא רוצה להיות בע רום ליד כולן..בטח שזה בנות שהן הכי ביקורתיות בעולם והכי מסתכלות וסורקות.
יש אפשרות להתייגס לצבא מבלי לעבור טירונות? ( גם ככה אני לא מתגייסת לתפקיד שדורש הישרדות ושינה בשטח...)
בבקשה תייעצו לי אם איזה גורם בצבא אני יכולה לדבר לגבי זה.. תודה **)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"