מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 176474

הזמן

דווח

נהל

גיליתי לאחותי שאני ביסקסואלית והיא התחילה לבכות ולהרביץ לי. רוצה להתאבד

מפוחדת בת 14 | כתבה את השאלה ב-05/07/17 בשעה 19:15

היי.
אז לפני איזה חודשיים ככה עלה בי החשק לבנות ומפה לשם גיליתי שאני ביסקסואלית.
דיברתי עם אחותי לפני שבוע שבועיים בערך שאם מישהו מהמשפחה יצא מהארון איך היא תתמודד והיא אמרה לי שהיא בחיים לא תשנא אף אחד מהמשפחה בגלל נטייה מינית.
עכשיו יש לי חבר שאני באמת אוהבת אותו (זה שיש לי חבר לא אומר שאני סטרייטית אני עדיין נמשכת לבנות) והוא אמר לי שהוא אוהב אותי לא משנה מה אבל עדיין לא סיפרתי לו שזה מה שאני.
בכל מקרה החלטתי לספר היום לאחותי אז קראתי לה לחדר שלי ואמרתי את זה... והיא התחילה לבכות ולהרביץ לי ואמרה "ידעתי ידעתי!" ועכשיו היא לא מוכנה לדבר איתי אבל הבטיחה שלא תספר להורים...
אני באמת רוצה לספר להם מה אני ומי אני אבל המשפחה שלי חושבת שהקהילה הגאה הם "חולי נפש בעלי בעיות נפשיות" ולא משנה כמה שאני מגנה על הקהילה הגאה הם תמיד חושבים ככה... אני גם מפחדת שחברות שלי יתרחקו ממני בגלל זה ואני מפחדת שירדו עלי בבית הספר כי אני היחידה... גם חלק מהמשפחה שלי דתייה ואני מפחדת שהם יפסיקו לדבר איתי בגלל זה... נמאס לי מהחיים האלה למה אי אפשר שכולם יקבלו את כולם??

מה לעשות?

לספר להורים ולקוות לטוב

להסתיר את הזהות שלי

לנסות להפוך להיות סטרייטית (איך עושים את זה?)