אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בחור אשכנזי עם בחורה אתיופית שומרת שבת - יש סיכוי?

אריאל ביטון בן 23 | כתב את השאלה ב-05/07/17 בשעה 15:19

שלום לכולם,
קוראים לי אריאל בחור אשכנזי, בן 23 ממרכז הארץ.

בתקופה האחרונה, בכמה החודשיים האחרונים, אני נמצא במסגרת כלשהי ששם הכרתי מישהי אתיופית ממש חמודה ומתוקה עם לב זהב וביישנית, אני פתחתי רגשות חזקים לאותה אחת, ברמה כזאתי שהתיאבון שלי בתקופה האחרונה ירד ואני לא ישן טוב בלילות..

אף פעם לא הייתה לי חברה, למען האמת, אני בחור די חנון, לא שותה, מעשן ועושה שטויות, לסיכום די ביישן. במסגרת איפה שאנחנו נמצאים, אני כן מרגיש שנפתחתי כלפיה, כלומר אני לא מתבייש ממנה וקל לי לדבר איתה, זה כאילו היא ממש מבינה אותי (היא גם מאוד דומה לי אישית).

הקשר שלנו הוא לא "ואו", אנחנו לא מדברים על בסיס יום יומי בפלאפון ,whatsup וכולי, יש אפילו ימים שאנחנו בקושי זורקים משפט אחד לשני (לא בקטע רע או משהו), אבל שיש לנו שיחה, אז היא ממש כפיית ויש לי פרפרים שאני מדבר איתה או לידה.

יש לי הרבה דילמות ואני לא יודע מה לעשות, היא בחורה אתיופית שומרת שבת ואוכלת כשר, אני בחור אשכנזי שלא שומר שבת ולא אוכל כשר, החברה שלנו היא מאוד גזענית ולא מקבלת את השונה, אני מפחד מזה מאוד (גם מה המשפחה יגידו ויחשבו- אמא רוצה מישהי מלומדת..)

עניין השבת גם די מפריע לי, כי בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מפחד שלא נוכל להיפגש בשבתות..

יש עוד סיבה שאני לא מאמין שאני רושם אותה בכלל, כי אני לא בן אדם חומרי בכלל, אבל אותה בחורה גרה בשכונה של אתיופים, אפשר להגיד שהשכונה הזאת לא ברמה הסוציו אקונומי הכי גבוהה, באמת שלא חשוב לי להיות עשיר או משהו כזה, אני בן אדם צנוע שמסתפק במועט, אבל עדיין אני חושב ריאלי וחושב על העתיד וזה די מרתיע אותי..

האם כדאי לי לדבר איתה ולהגיד לה מה אני מרגיש ולשאול אותה אם היא מרגישה משהו כלפי ? או פשוט "להחזיק" מעמד עוד כמה חודשים ולשכוח מזה ובעתיד למצוא מישהי אחרת?

האם יש סיכוי לקשר כזה? לטווח רחוק? אני לא רוצה להיפגע רגשית ומפחד מאוד לעשות צעד.
צריך את הייעוץ שלכם

לאחר שקראתם הכל, מה אתם חושבים?

תדבר איתה, ותגיד לה מה אתה מרגיש, יש סיכוי לקשר

עדיף שתשכח ממנה, תמשיך אלה, ובהמשך תמצא מישהי אחרת