נכנס בי רכב מאחר, פעלתי נכון שהזמנתי אמבולנס? קצת מתחרט

חסוי בן 23 | כתב את השאלה ב-27/06/17 בשעה 21:06

היום בדרך חזרה הביתה מהעבודה, עצרתי בתמרור האט ותן זכות קדימה כי עברו רכבים, פתאום נכנס בי רכב מאחורה,
הייתי מאוד מבולבל, נתקפתי קצת חרדה, הרגשתי סחרחורת, וכאבים בגב, הנהג שפגע בי נתן לי את כל הפרטים שלו,
אמר ש שזו מכה קטנה והוא ממהר לפגישה, אז אמרתי לו סבבה שיסע,
ישבתי כמה דקות ברכב והייתי מבוהל לא ממש יכולתי לנהוג, דיברתי עם אבא שלי הוא אמר לי להזמין אמבולנס,
פינו אותי לבית חולים, עשו לי צילומים והכל תקין, קיבלתי 5 ימי מחלה, וביקורת אצל אורטופד
בדיעבד אני מתחרט שהזמנתי אמבולנס, אני מרגיש עכשיו הרבה יותר טוב, ואני לא יודע מי צריך לשלם על האמבולנס,
אני מרגיש גם שאני יכול ללכת לעבודה, אבל מצד שני אם אני אלך לעבודה אולי לא ישלמו לי על האמבולנס..
אני לא מבין בזה ולא יודע מה לעשות
אז אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות
1. קודם כל האם פעלתי נכון שהזמנתי אמבולנס?
2. האם כדאי ללכת לעבודה למרות הימי מחלה?
3. ואשמח להסבר קצת מה התהליך שאני צריך לעשות? האם לפני למשטרה? מה לעשות עם הנזק ברכב? מי אמור לשלם לאמבולנס ומה אני עושה עם זה?
4. בזמן שהייתי בבית חולים השארתי את האוטו בכחול לבן במקום התאונה וקיבלתי דו"ח, מה לעשות בנוגע לזה?

תודה

האם פעלתי נכון שהזמנתי אמבולנס?

כן, עדיף לוודא שהכל בסדר ולהיות רגוע

לא, לא היה צורך להזמין אמבולנס

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"